Brangs kelionės į Palangą

Nuo gegužės 1 dienos už kelionę autobusais ir mikroautobusais iš Palangos į Klaipėdą ir iš Klaipėdos į Palangą gali tekti mokėti vienu litu brangiau.

Į Palangos savivaldybę su prašymu branginti keleivių vežimo paslaugą kreipėsi bendrovės „Vlasava” direktorius Saulius Čepkauskas. Anot jo, dėl pabrangusio kuro ir minimalaus mėnesio atlyginimo didinimo labai pablogėjo įmonės finansinė padėtis. Norint išvengti didėjančių nuostolių, S.Čepkausko teigimu, būtina branginti vežimo paslaugas.

Dabar už važiavimą autobusu iš Palangos į Klaipėdą vienam keleiviui reikia mokėti 2,50 lito. Važiuojantiems mikroautobusu bilieto kaina yra 3 litai.

Sprendimo projektą dėl kainų didinimo Palangos savivaldybės taryba turėtų svarstyti balandžio 27 dieną. Jei politikai pritars, nuo gegužės 1 dienos kelionė autobusais iš Palangos į Klaipėdą ir iš Klaipėdos į Palangą kainuos 3,50 lito, mikroautobusais – 4 litus.

Keleivius tarp Palangos ir Klaipėdos veža ne tik palangiškiai, bet ir uostamiesčio vežėjai. Todėl vežėjų paslaugos kainą derina abiejų miestų savivaldybės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.