Tauragės kirpykloje taškėsi kosmetologės kraujas

Vidury baltos dienos eilinis žmogus gali netikėtai nukentėti ir kirpykloje. Šiuo metu Tauragės policijos komisariatas tiria pareiškimą dėl muštynių, įvykusių Tauragės Vytauto gatvėje įsikūrusioje kirpykloje „Pas Daivą”, rašo „Tauragės kurjeris”.

Kovo 3-ioji šioje kirpykloje niekuo nesiskyrė nuo kitų eilinių darbo dienų. Ten dirbančios savininkė kirpėja trisdešimt septynerių metų Daiva Naujokienė ir kosmetologė trisdešimt devynerių metų Violeta Vykertienė, kaip įprasta, aptarnavo klientus. Kaip „Tauragės kurjeriui” vėliau pasakojo D.Naujokienė, netikėtai į kirpyklą užėjęs Violetos vyras Algimantas esą susinervino pamatęs, kad pas žmoną užsukęs jos pažįstamas. Algimantas išėjęs iš kirpyklos, tačiau netrukus grįžęs su buteliu „Spanguolių trauktinės”.

„Tarp jo ir žmonos Violetos kilo konfliktas. Nenorėdama, kad jie pyktųsi, aš pasakiau, jog vyriškis pas mus atėjo apsikirpti, Violeta dėl to nekalta. Tačiau Algimantas toliau niršo ir čia pat, kirpykloje, pradėjo gerti alkoholį bei juo vaišinti mane ir dvi mūsų klientes”, – prisiminė tą popietę kirpyklos savininkė.

Trauktinės butelis greitai ištuštėjo, todėl, pasak Daivos Naujokienės, Algimantas Vykertas nutarė toliau „nervus raminti” antru buteliu. O kad vienam nereikėtų visų vaišinti, paprašęs, kad pinigais prisidėtų ir tuo metu įstaigoje buvusios klientės. Netrukus į kirpyklą „atkeliavo” dar vienas butelis alkoholio. Tačiau linksmybės truko neilgai, mat netikėtai į kirpyklą užsuko Daivos vyras Raimundas Naujokas.

„Kadangi jau dvejus metus man priklausančioje kirpykloje vyksta tokie „cirkai”, vyras yra griežtai prisakęs, kad išgėrinėjimai baigtųsi. Pasak jo, čia ne baras, o kirpykla. Todėl iš antro butelio aš nebegėriau. Pamatęs girtus Violetą ir Algimantą Vykertus, Raimundas supyko. O Vykertai ėmė koneveikti mano vyrą – esą, koks jo reikalas”, – „Tauragės kurjeriui” pasako Daiva Naujokienė.

Apsižodžiavę Raimundas Naujokas ir Algimantas Vykertas vienas kitą griebė už atlapų. Besistumdydami vyrai nuvertė prie durų stovinčią spintą. Nesnaudė ir jų antrosios pusės.

„Aš kirpau klientę. Violeta visokiais žodžiais dėjo mane ir mano vyrą į šuns dienas. Aš turėjau tylėti? Gindama savo šeimos garbę, jai atsikirtinėjau. Tada Violeta kibo man į plaukus. Nenusileidau ir aš. Palikusi aptarnaujamą klientę, įsikirtau Violetai į plaukus. Pradėjome tampytis. Kadangi prieš tai kirpau klientei plaukus, rankose turėjau žirkles. Per susistumdymą jomis įdūriau Violetai į ranką”, – geros komedijos vertą scenarijų pasakojo Daiva Naujokienė.

Iš sužeistosios rankos paplūdęs kraujas apramino abi „Daivos kirpykloje” dirbančias moteris ir jų vyrus. Daiva Naujokienė teigė puolusi prie telefono ir iškvietusi policijos pareigūnus. Tuo pat metu policijai kitu telefonu skambino ir Violeta Vykertienė.

„Policijos komisariato budėtojas iškvietimą užfiksavo 15 valandą 30 minučių. Atvykę pareigūnai visus keturis incidento dalyvius įtarė esant neblaivius, nors visi jie į alkoholio matuoklį pūsti atsisakė. Pamatę sužalotą Violetą Vykertienę, pareigūnai iškvietė medikus, kurie sutvarstė nukentėjusiajai ranką”, – teigė Tauragės rajono policijos komisariato Apylinkės inspektorių veiklos grupės tyrėjas Tadas Mažutis.

Išvykus policijai ir medikams, „Daivos kirpykloje” aistros nenurimo. Kaip „Tauragės kurjeriui” pasakojo tuo metu kirpykloje buvusi tauragiškė Giedrė (pavardė redakcijai žinoma), ji matė incidentą nuo pradžios ligi galo.

„Prieš muštynes Violeta man dažė antakius, kadangi nebaigė, niekaip negalėjau išeiti iš kirpyklos. Violetos Vykertienės vyras iš manęs pareikalavo rinkliavos alkoholio buteliui. O kai visi susimušė, tyliai sėdėjau ant kėdės ir džiaugiausi, kad netoli stovėjusi spinta neužvirto ant manęs. Tačiau apie tai, kas įvyko vėliau, patikėkite, pasakoti labai nejauku”, – tvirtino netikėtų įvykių kirpykloje liudytoja tapusi tauragiškė.

Pasak jos, atslūgus muštynėms, Violetos vyras, dar siurbtelėjęs tiesiai iš „Spanguolių trauktinės” butelio, netikėtai prasisegė kelnes ir prieš moterų nosis pradėjo mojuoti savo… lytiniu organu.

„Aš pradėjau jį gėdinti, kad rodo didžiulę nepagarbą ne tik kirpyklos savininkei, bet ir man, eilinei klientei. Tačiau vyriškiui buvo į viską nusispjaut. Nuo jo neatsiliko ir žmona. Įpylusi į puodelį alkoholio, šliūkštelėjo jo turinį kirpyklos savininkei Daivai į veidą, o įkandin paleido ir patį puodelį. Laimei, kirpėja spėjo pasilenkti”, – sunkiai žodžius rinko pusmetį šioje kirpykloje besilankanti Giedrė.

Kol iš „Daivos kirpyklos” buvo nešamas kosmetologės staliukas, pasak kirpyklos savininkės Daivos Naujokienės, buvusi darbo draugė sudaužė likusius puodelius ir nagų lako buteliukus. „Tauragės kurjerio” korespondentei Daiva rodė ant plytelių likusias lako žymes, kurias vargu ar pavyks išvalyti. Pasak D.Naujokienės, kol į iškviestą automobilį buvo kraunamas Violetos darbo stalas, konfliktas tęsėsi Vytauto gatvėje, prieš kirpyklą. Abi pusės viešoje vietoje negailėjo vieni kitiems „išraiškingų epitetų”.

Paklausta, ar dėl incidento „Daivos kirpykla” nepraras savo klientų, šios įstaigos savininkė Daiva Naujokienė „Tauragės kurjeriui” atsakė, kad „protingi tauragiškiai atsirinks, kas yra kas”. O vietoj Violetos Vykertienės ji jau ieškanti kitos darbuotojos.

Pirmadienį, kovo 6 dieną, Tauragės rajono policijos komisariate pasirodė buvusi „Daivos kirpyklos” darbuotoja Violeta Vykertienė. Ji pareigūnams įteikė pareiškimą, kuriuo pareikalavo išsamiai ištirti tarp jos ir pažįstamos Daivos Naujokienės įvykusį konfliktą. „Tauragės kurjerio” pakalbinta Violeta Vykertienė teigė, kad kol nesibaigęs tyrimas, ji įvykusio konflikto nekomentuos. Esą visas muštynių detales ji jau raštiškai išdėstė policijos pareigūnams.

Šiuo metu kosmetologė Violeta Vykertienė jau darbuojasi kitoje Tauragės kirpykloje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.