„E. L. L. Nekilnojamas turtas” Šiauliuose statys modernų verslo centrą

Vienas iš Lietuvos nekilnojamojo turto vystymo rinkos lyderių UAB „E.L.L. Nekilnojamas turtas” liepos mėnesį pradės pirmojo prestižinio biurų pastato Šiaulių regione statybas. Naujasis verslo centras bus daugiafunkcio komplekso „Saulės miestas” dalis. Į biurų pastatą, šiuolaikišku projektu bei įranga prilygstančiu geriausiems tokio tipo pavyzdžiams šalyje, verslininkai galės keltis jau kitų metų gegužės mėnesį.

„Naujasis verslo centras atitiks augančias Šiaulių verslininkų reikmes – jiems trūksta patogių ir modernių patalpų miesto centre, kurios atitiktų įmonių plėtros ir reprezentacijos poreikius, todėl į „Saulės miesto” projektą buvo įtrauktas ir verslo centras”, – sako UAB „E.L.L. Nekilnojamas turtas” generalinis direktorius Andrejus Trofimovas.

Jo teigimu, verslininkai pageidauja tokių patalpų, kurios būtų paprastai pasiekiamos net neinformuotiems lankytojams, su erdvia automobilių stovėjimo aikštele, o jų kaina atitiktų kokybę.

„Mes norime, kad „Saulės miestas” apimtų ne tik pramogas ar prekybą, bet būtų ir pagrindiniu verslo centru Šiaulių regione. Tokiu būdu šis kompleksas taps naujuoju pagrindiniu miesto traukos centru”, – sako komplekso „Saulės miestas” direktorius Eligijus Barista.

A klasės 7 tūkst. kv. m ploto biurų pastatas įsikurs viename iš aukščiausių – 56 m aukščio, 15 aukštų – miesto pastatų. Prestižinius biurus statytojai siūlys su pagrindine apdaila, aprūpins 3 greitaeigiais liftais, moderniomis šildymo ir kondicionavimo sistemomis. Centre veiks penktos kategorijos kompiuteriniai tinklai. Vertę įmonėms didins ir aplinkui kompleksą gerai išvystyta kitų paslaugų infrastruktūra.

Didžiausio Šiaurės Lietuvoje prekybos ir pramogų komplekso „Saulės miestas” statybos pradėtos 2005 metais. Šiuolaikiškame centre įsikurs pirmasis Šiauliuose „Rimi Hypermarket”, veiks daugiau kaip 100 parduotuvių, 5 viešojo maitinimo įstaigos, laisvalaikio zona bei Šiaulių miesto autobusų stotis. Pirmuosius lankytojus „Saulės miestas” turėtų pakviesti jau šių metų rugsėjo 1-ąją.

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė UAB „E.L.L. Nekilnojamas turtas”, priklausanti Baltijos šalyse veikiančiai „ELL” grupei ir didžiausiam Baltijos šalyse statybos koncernui „Merko”, savo veiklą pradėjo 1999 metais. Šiuo metu „E.L.L. Nekilnojamas turtas” taip pat plėtoja komercijos ir prekybos centro, viešbučio ir komercinių patalpų komplekso projektus visoje Lietuvoje. Bendrovė aktyviai dalyvauja ir Vilnius miesto apželdinimo programoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.