Nusikaltimo vietoje sučiuptas įtariamasis ginasi kaltinimų

Po poros savaičių Klaipėdos apygardos teisme paskutinį žodį sakys mažametės prievartavimu kaltinamas klaipėdietis.

40-metis Laukininkų gatvės gyventojas Arūnas Grezėnas kaltinamas praėjusių metų rugpjūčio 19-ąją Melnragėje prievartavęs septynmetę mergaitę.

Mergaitės globėjas pastebėjo A. Grezėną gulintį krūmuose ant nugaros bei verčiantį mažametę santykiauti oraliniu būdu. Įsiūčio pagautas vyras puolė iškrypėlį mušti.

Neblaivus įtariamasis nesugebėjo pasipriešinti, tačiau jam pavyko pabėgo. Netrukus jis buvo sulaikytas operatyviai atvykusių policininkų.

Du kartus anksčiau teistas klaipėdietis neigia jam pateiktus kaltinimus. Jis tikina ramiai sėdėjęs bare, o išėjęs iš jo neva buvęs sumuštas bei perduotas policijai. Beje, savo kaltinimus jis slepia ir nuo areštinės „kaimynų”, šiems aiškindamas, kad yra teisiamas už muštynes.

A. Grezėno motina tiki sūnaus nekaltumu. Teisėsaugininkai, anot jos, tiesiog norintys apšmeižti nekaltą žmogų.

Moteris sako, jog sūnus, būdamas ketverių metų, patyręs didelį stresą – matęs, kaip nuskendo jo tėvas. Tai įvykę rugsėjo pradžioje, tad kasmet artėjant mirties metinėms sūnų kamuoja sunkūs pergyvenimai.

Savo šeimos niekada neturėjęs, su motina gyvenantis A. Grezėnas į teisiamųjų suolą už panašius nusikaltimus sėdo ne pirmą kartą. 1982 m. jis taip pat buvo kaltinamas mažametės išžaginimu. Tada jam skirti 8 metai nelaisvės.

A. Grezėnas buvo teisiamas ir vienoje nužudymo byloje – jis buvo kaltinamas bendrininkavimu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.