Žiūrovai savo simpatijas skyrė armėniško kraujo Nino

Šeštadienį tiesioginio eterio metu žiūrovai turėjo galimybę nuspręsti, kuri mergina – nuo pat pirmos dienos projekte dalyvaujanti Nino ar naujokė Sofija labiau tinka 26 metų policininkui Laimonui į porą.

Pats Laimonas per savaitę aiškiai neparodė savo simpatijų. Turėdamas galimybę pasikviesti vieną iš penkių merginų romantiškai iškylai, jis negalėjo apsispręsti ir metė burtus. Praleidęs popietę su Nino, jis pelnė merginos simpatiją, jos užtariamąjį balsą per merginų susirinkimą ir galimybę pasilikti „Idealioje poroje”.

Tada Sofija, pasinaudodama naujokams skirta dovana – galimybe su vienu dalyviu praleisti vakarą, taip pat pasirinko Laimoną. Vaikinas po dviejų pasimatymų su skirtingomis merginomis, atrodė sutrikęs ir kai tiesioginio eterio metu turėjo pasirinkti, su kuria iš jų norėtų likti – slaptame voke užrašė „Zuikutis”.

Tačiau žiūrovai, priešingai nei pats vaikinas, neabejojo. Savo balsus jie skyrė Nino. Surinkusi 1034 iš beveik 1600 balsų bei sulaukusi kitų „Idealios poros” dalyvių palaikymo, žavioji armėniško kraujo turinti mergina liko šou ieškoti jai skirtos poros.

Paslaptingasis veidą slepiantis vaikinas vakaro pradžioje savo simpatijas skyrė 26 metų kaunietei Sofijai. Tačiau skambant paskutinei Mama rock’n’roll dainai jis scenoje nepasirodė, nors turėjo galimybę įeiti jau be kaukės ir sugrąžinti merginą į žaidimą.

Palikdama žaidimą simpatiškoji Sofija neliejo ašarų ir neatrodė nustebinta žiūrovų sprendimo. „Laimis buvo vienintelis, kuris, mano manymu, buvo tinkamas man į porą, tačiau jis parodė savo neapsisprendimą. Šiuo metu man gaila palikti vaikus, skaudu, kad daugiau jų nebepamatysiu”,- paklausta, ko gailisi kalbėjo mergina. Tačiau atsisveikindama ji pridūrė, kad ji iš tikro atėjo į šou susirasti vaikiną ir jai gaila, kad nespėjo susitikti su praeitą savaitę iškritusiu Andriumi. „Aš jame mačiau bent jau įdomų pašnekovą ir galbūt su šiuo žmogumi būtų kas nors išsirutulioję”.

Per šeštadienio finalą pasirodė ir du nauji dalyviai – 19 metų padavėja iš Kauno Gintarė ir

21 metų Saulius, kuris studijuoja teisę ir dirba garso įrašų studijoje.

Gintarė ieško vaikino, kurį tik pamačius kūnas pradėtų drebėti, akys žibėti, o širdis – smarkiau plakti. „Taip pat jis turėtų būti protingas, linksmas, nedrovus ir kaip ji pati – pasiryžęs bet kam”, – sako Gintarė.

Saulius neieško idealios merginos, nes „tokių paprasčiausiai nebūna”. Griežtų kriterijų neturi, tačiau labiausiai nepatinka visą laiką bumbančios ir nepatenkintos merginos. „Tiesa, didelis pliusas, kai mergina skaniai ir su meile gamina maistą”, – įsitikinęs naujokas Saulius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.