Pirmasis „padorus” pono Byno vaidmuo

Garsusis britų komikas Rowanas Atkinsonas, geriau pažįstamas kaip „ponas Bynas” labai džiaugiasi nors kartą gavęs „padoraus vyriškio” rolę. Visi pasiilgę tikro angliško juodojo humoro galės išvysti kitokį komiko amplua komedijoje „Prilaikyk liežuvį”. Šį kartą 51-rių komikas vaidina padorų ir gerą nedidukės parapijos pastorių, visa širdimi atsidavusi tarnystei Dievui.

„Žmonėms aš vistiek tikriausiai visą likusį gyvenimą asocijuosiuosi su ponu Bynu, tačiau šį kartą džiaugiuosi, kad mano vaidinamas herojus nėra piktdžiugiškas niekšelis. Nors kartą man patikėjo doro, nors savitai kvanktelėjusio, džentelmeno vaidmenį. Progresuoju”, – linksmai komentavo R.Atkinsonas

„Bynas – tai tarsi devynerių metų piktas berniūkštis, įkalintas suaugusio vyriškio kūne. Jis nėra teigiamas, greičiau atvirkščiai specialiai šunystes krečiantis personažas. Nesinori, kad kino mylėtojai mane matytų tik tokį”, – sakė aktorius.

Kad ir kaip Rowanas Atkinsonas gintų savo naująjį vaidmenį, tačiau šioje juodojo humoro komedijoje jo vaidinamas pastorius – ne mažiau kvaištelėjęs ir labai juokingas personažas.

Kartu su komiku vaidinantys Patrickas Swayze’as ir Kristina Scott Thomas žurnalistams pasakojo, kad užtekdavo vien pažvelgti, kaip „ponas Bynas” vis kitaip kartodavo komedijos dublius, ir visa filmavimo grupė prapliupdavo juoku.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Pirmasis „padorus” pono Byno vaidmuo"

  1. aivaras

    ieskau pono byno zaidima jei galite atsiuskite ,tinklapi kur yra tas zaidimas,i el. pasta 8) 🙄

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.