„Neįmanomoje misijoje 3” vaidina naujas „Oskaro” laureatas

Prie Tomo Cruise’o, kuris vaidina gegužės 5 d. pradedamame rodyti filme „Neįmanoma misija 3”, prisijungė naujai iškeptas „Oskaro” laureatas Philipas Seymouras Hoffmanas. Kovo pradžioje vykusiuose apdovanojimuose jis gavo statulėlę už geriausią vyro vaidmenį filme „Kapotė”. P. S. Hoffmanas prisijungė prie kitų aktorių B. Crudupo, M. Monaghan, K. Russell, L. Fishburne’o, kurie veiksmo juostoje „Neįmanoma misija 3” atlieka antraplanius vaidmenis.
P. S. Hoffmanas, kuris šįkart vaidina neigiamą herojų, agento Etano Hunto priešą, sako, kad jam buvo ypač patogus „Neįmanomos misijos 3” filmavimo laikas. Kartu su visa grupe aktorius filmavosi Šanchajuje, Romoje, Berlyne ir Amerikoje. „Tai juosta, kokioje iki šiol dar nesu filmavęsis. Visi jos ingredientai atrodo tinkami. Man patiko scenarijus, režisierius J. J. Abramsas ir T. Cruise’as. Pamaniau, kad jeigu jau vaidinti tokiame filme, tai dabar yra pats geriausias metas tai padaryti”, – sakė „Oskaro” laureatas Philipas Seymouras Hoffmanas.
Komplimentų savo kolegai negailėjo ir pagrindinio vaidmens atlikėjas. „Tai nepaprastas aktorius. Su juo dirbu jau antrą kartą. Mūsų bendradarbiavimas „Magnolijoje” buvo tikrai smagus, tad dažnai pagalvodavau, kad noriu su juo nusifilmuoti dar viename filme”, – sakė Tomas Cruise’as, įsitikinęs, jog „Neįmanoma misija 3” bus geriausias vasaros filmas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.