E. Česnauskis atsisako atstovauti Lietuvos rinktinei

Lietuvos nacionalinėje rinktinėje du metus žaidęs saugas Edgaras Česnauskis artimiausiu metu greičiausiai neatstovaus savo šaliai – dienraščio „Respublika” priedui „Futbolo ekspresas” žaidėjas netikėtai prakalbo apie savo nesutarimus su ekipos treneriu Algimantu Liubinsku.

Paskutinį kartą žaisdamas rinktinėje praėjusių metų rugsėjį E.Česnauskis susitikime su Bosnija ir Hercogovina užsidirbo raudoną kortelę ir buvo pašalintas iš aikštės. Be to, už netinkamą elgesį su teisėju lietuvis vėliau dar gavo ir penkerių mačų diskvalifikaciją.

Nors dėl šios nuobaudos saugas ir taip būtų praleidęs visus tris Lietuvos rinktinės Pasaulio čempionato atrankos susitikimus, „Futbolo ekspresui” duotame interviu paklaustas, ar atvyks žaisti už rinktinę, dabar jis pareiškė, kad to nedarys dėl nesutarimų su komandos strategu A.Liubinsku.

„Ne paslaptis, kad mano santykiai su Algimantu Liubinsku ne patys geriausi… Aš jo nesuprantu. Jeigu, anot trenerio, po kiekvienų rungtynių lieku vos ne kalčiausias dėl pralaimėjimų, tai ką man jo komandoje veikti? A.Liubinskas su manim bendrauja netiesiogiai, o per spaudą. Galiu pasakyti tiek, kad kol jis vadovaus Lietuvos rinktinei, aš jai nepadėsiu.”, – nukirto kalbėdamas su laikraščio korespondentu žaidėjas.

22 metų E.Česnauskis karjerą pradėjo Panevėžio „Ekrano” komandoje, o 2003 m. persikėlė į Kijevo „Dinamo” klubą, tačiau šiame per pustrečio sezono taip ir neįsitvirtino. Nors saugo norėjo keletą lietuvių turintis Edinburgo „Hearts”, sumokėti išpirkos sumą už futbolininką pirmasis sutiko Maskvos srities „Saturn”, tad E.Česnauskis šį mėnesį papildė pastarosios ekipos gretas ir neseniai puikiai debiutavo Rusijos „Premier” lygoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.