Merginos nusprendė, kad gražuolis Domas nėra ideali pora

Romantišką vakarą, žvakių šviesoje gurkšnodamos vyną, penkios „Idealios poros” dalyvės, padedamos laidos redaktorės R.Laukaitytės, turėjo priimti nuosprendį, kuriam iš vaikinų tuojau pat parodyti duris.

Susirinkimo pradžioje merginos kiek dvejojo. Visos teigė, kad joms lengviausia būtų atsisveikinti su 26 metų naujoku Laimonu, kuris į šou atėjo tik šeštadienį, tačiau viena per kitą tvirtino, kad jo dar visai nepažįsta ir yra paprasčiausiai negražu neleisti vaikinui atsiskleisti. Tada merginos prisiminė, kad šitas šou yra skirtas susirasti sau porą, o ne visiems gyventi draugiškoje šeimoje ir išmesti reikėtų tą vaikiną, su kuriuo nei viena neįsivaizduoja savęs poroje.

Visos net lengviau atsikvėpė, kai Nino, kuri praeitą savaitę savo širdutę buvo skyrusi Domui, pasakė, kad ji iš žaidimo būtent jį ir pašalintų. Tada jau visos drąsiai vardijo Domo trūkumus – dažną nuotaikų kaitą, kad laksto nuo vienos merginos prie kitos, kad neturi savo nuomonės, kad apsimetinėja. Pagaliau išdrįsusios viską išsakyti merginos pamatė, kad kineziterapeuto Domo kaip partnerio neįsivaizduoja nei viena. „Geriau gailėtis to, ką padarei, nei to, ko nepadarei”, – reziumavo Viktorija.

Išgirdę šią žinią, nustebo visi po boulingo partijos grįžę vaikinai, išskyrus Domą, kuris sakė, tikrai tikėjęsis būtent tokio sprendimo. „Atėjau čia pažaisti, – atsisveikindamas kalbėjo vaikinas, – tačiau būdamas čia supratau daug man svarbių dalykų”. Domas nesulaukė palaikymo ir iš merginos su kauke, turinčios teisę sugrąžinti iškritusį vaikiną. „Atleisk, mums tikrai ne pakeliui”, – išgirdo vaikinas.

„Aš tik bandžiau būti draugiškas su visais ir visomis, būti žmogiškas”, – savo iškritimo priežastis aiškino greitakalbis Domas. „Gal tai ir buvo mano klaida. Gal kažkam reikėjo parodyti gilesnius jausmus. Supratau, kad čia ne žaidimas. Tai kur kas daugiau – jausmai, emocijos, išgyvenimai. Bet aš pasirinkau tokią strategiją ir aš nesigailiu savo sprendimų”. Vaikinas prisipažino, kad simpatiją jis pajuto šviesiaplaukei Sandrai, tačiau nespėjo atskleisti savo jausmų. „Tikiu, kad tikrai meilei išsirutulioti reikia laiko”, – apgailestaudamas, kad palieka šou, pasakojo Domas.

Likę keturi vaikinai kasdien dovanos po širdutę – kelialapį į kitą savaitę labiausiai patinkančiai merginai. O tam, kuriam burtai nelems pačiam pasirinkti, porą parinks žiūrovai šeštadienio tiesioginės transliacijos metu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.