„Hansabank” atidaro padalinį Sankt Peterburge

Šis padalinys didžiausią dėmesį skirs verslo klientų aptarnavimui, tačiau teiks paslaugas ir gyventojams. Sankt Peterburgo „Hansabank” skyrius įsikūręs Špalernaja gatvėje – iki šiol čia veikė ir bendrovė „Hansa Lizingas”.

Sankt Peterburgo padalinys klientams siūlys tokias pat paslaugas, kaip ir 2005-ųjų rugsėjį atidarytas „Hansabank” padalinys Maskvoje. Pagrindinės paslaugos įmonėms – pavedimai ir grynųjų pinigų operacijos, paskolos, tarptautinės operacijos ir lizingas (kartu su „Hansa Lizingu” Rusijoje). Privatūs klientai padalinyje galės atlikti mokėjimo pavedimus ir operacijas grynaisiais pinigais, išsinuomoti saugojimo seifą, paimti būsto paskolą.

„Yra dvi priežastys, kodėl šio padalinio atidarymas yra svarbus „Hansabank” grupei. Visų pirma, mūsų klientai iš Baltijos ir Skandinavijos regionų Sankt Peterburge aktyviai vykdė veiklą iki šiol. Antra – Sankt Peterburgas yra antras didžiausias Rusijos miestas. Atidarydami čia padalinį savo klientams galime pasiūlyti jiems tokias paslaugas, kurios reikalingos sėkmingai jų veiklai plėtoti. Naujajame padalinyje teikiame svarbiausias finansines paslaugas visų pirma verslo, taip pat ir privatiems klientams” – sakė Druvis Murmanis, „Hansabank” Rusijoje direktorius.

Artimiausiu metu Rusijos „Hansabank” planuoja atidaryti padalinį ir Kaliningrade.

Verslo bankininkystės ir prekybos finansavimo veiklos plėtra Maskvoje, Sankt Peterburge ir Kaliningrade, vykdoma „Hansabank” Rusijoje, yra tarptautinės „Swedbank” grupės strategijos dalis. „Hansabank” Rusijoje didžiausią dėmesį skiria esamų verslo klientų iš Baltijos šalių, Skandinavijos ir Rusijos, aptarnavimui

„Hansabank” grupė priklauso finansinei institucijai Baltijos ir Šiaurės šalių regione – „Swedbank”. Ši grupė turi daugiau nei 10,4 mln. privačių ir beveik 436 tūkst. verslo klientų Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Švedijoje. Grupė turi apie 758 padalinių Švedijoje ir apie 286 padalinių Baltijos šalyse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.