Prienuose juoksis visa LIetuva!

Per Lietuvą keliavusi 13-oji humoro šventė Juokis-2006, balandžio 2 d., sekmadienį, 14 ir 18 val. finišuos Prienų kultūros centre. Šiame mieste „Juokio” baigiamieji koncertai vyks pirmą kartą. Naujas geriausių Lietuvos humoro grupių ir estrados teatrų programas rodys geriausios humoro grupės ir estrados teatrai. Iš viso Prienų kultūros centro scenoje pabuvos per 100 atlikėjų – artistų, dainininkų, šokėjų.
Koncertus Prienuose filmuos Lietuvos televizija, bet parodys juos tik rudenį. Rudenį planuojama parodyti ir kitus geriausius Lietuvos kolektyvus. Tad nepraleiskite progos pamatyti iš ko ir kaip juokiasi Lietuva.
14 val. koncerte aukštaičių garbę gins trys kolektyvai, tapę ir praėjusios „Juokio” šventės laureatais. Populiarusis „Bobų radijas” žvilgsnius nukreipė į „Namo Nr.13” gyventojų problemas. „Pono Kontrimo šou” iš Radviliškio kultūros centro, vadovaujamas Vitalijaus Digrevičiaus, rodys programą „Užkniso !”. Estrados teatras „Skruzdęlynas” iš Molėtų pakvies į šiuolaikinę muzikinę pasaką „Auksinis kiaušinis” (vad. Janina Vyšniauskienė). Žemaitijai atstovaus iš Klaipėdos rajono Endriejavo miestelio atvykstanti grupė 10 AJ – Dešimt arklio jėgų. Jų programą „Antras šūvis” lydės smagios kapelos „Ežerėlis” melodijos (vadovė Dalia Radžienė). Matysime ir dzūkus – garsųjį estrados teatrą „Sprigtas” iš Alytaus rajono. Šis jau šeštą dešimtmetį gyvuojantis kolektyvas rodys nuotaikingą muzikinę programą „Auksinė žuvelė” (vad. Irena ir Juozas Abromavičiai).
Antrame koncerte, kurio pradžia 18val., garsiausi – „Dzyvų dzyvai” iš Lazdijų, „Juokio” laureatais buvę net 10 kartų. Programoje „Žvaigždžių pelenai” (vad. Birutė Vanagienė) žiūrovai vėl išvys žavųjį Apolonijos ir Kunigundos duetą. Joms talkins kapelukė „Ukė-Ukė”. Šiame koncerte žiūrovai taip pat išvys du estrados teatrus. „Provincija” iš Jonavos parodys erotizuotą programą „Apie Zuzaną, kuriai vis negana” (vad. Dalytė Draskinienė). Išradingoji „Sprandžina” iš Šeduvos (vadovė Izolina Stanulienė) šįkart programoje „C’est la vie..” arba „Toks gyvenimas..” bandys įvardindi mūsų problemas nuo pat gimimo iki senatvės& Trečiąjį dešimtmetį gyvuojantis zanavykų kolektyvas „Šakės” iš Šakių rodys programą „Lipk iš griūšės” (vad. Laima Kajokaitė). Estrados teatras „Kalavartas” iš Panevėžio rajono Miežiškių – gausiausias šio koncerto kolektyvas. Scenoje išvysime beveik dvi dešimtis šaunių artistų, dainininkų ir šokėjų. Vadovaujami Dianos Kupšienės, jie parodys muzikinių parodijų programą „Žvaigždžių lietus”.
Taigi, juoko bus daug (koncertas truks virš 2 valandų) bei įvairaus.Netruks nei politinių, nei socialinių aktualijų, nei geranoriško humoro, pašiepiančio amžinąsias žmogaus ydas ir silpnybes. Kaip niekad gausu muzikinių parodijų. Šventės programą paįvairins jos svečiai : poetas Aleksas Dabulskis ir rašytojas humoristas Jurgis Gimberis iš Kauno, humoristai satyrikai Regimantas Kaškauskas ir Vaclovas Vičius iš Vilniaus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Prienuose juoksis visa LIetuva!"

  1. žemaitė

    Papūtė rinkiminiai vėjai-eilinį kartą pučiamas patriotizmo burbulas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.