„Lemon Joy” albumas „1210” – jau kitą savaitę!

Naujas net septynerius metus lauktas studijinis grupės „Lemon Joy” albumas „1210” [dvylika dešimt] prekyboje pasirodys kovo 31 dieną. Šią savaitę radijo stotis pasiekė nauja „Lemon Joy” daina „Ne apie mus”. Gruodžio mėnesį pasirodęs pirmasis albumo „1210” singlas „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” sugrąžino grupės vardą tarp pačių populiariausių lietuviškų atlikėjų. Karščiausia kalėdine naujiena tapusi daina pakilo iki Nr. 1 „M-1” „Lietuvos top 20”, iki Nr. 2 „Radiocentro” „Lietuvos top 20” rinkimuose ir tik visai neseniai pasitraukė iš šių radijo stočių topų.
Kūriniai „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” ir „Ne apie mus” pristato ilgai brandintą ir įrašinėtą naujausią „Lemon Joy” albumą „1210”. Muzikos gerbėjai jau turėjo galimybę išgirsti ir dar vieną šio albumo kūrinį „Ten, kur mylėjau”, kuris atidarė vasario mėnesį vykusius šių metų „Bravo” muzikinius apdovanojimus.
Pilnas naujausio „Lemon Joy” radijo singlo pavadinimas yra „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)”. „Ši daina gimė pati paskutinė ir net buvo truputį abejonių, ar suspėsime ją įrašyti iki albumo išleidimo”, sakė „Lemon Joy” lyderis Igoris Kofas. „Tačiau viską padaryti pavyko laiku ir nusprendėme, kad būtent šį kūrinį dabar labiausiai ir norime pasiūlyti klausytojams”.
Albumą „1210” iš viso sudaro trylika kūrinių. Grupės gerbėjų laukia ir speciali staigmena, „Lemon Joy” nuotraukų fotogalerija, kurią pristato „Panasonic” naujiena fotoaparatas FZ30. Šias nuotraukas padarė fotomenininkė Vaiva Abromaitytė.
Grupės gerbėjai albume ras ir šiam albumui saugotas ankstesnes „lemonų” dainas „Ar verta laukt, kol užsidegs žalia šviesa”, „Ruduo”, „Gražiausiai iš visų”, kurios prieš kelerius metus jau skambėjo radijo stotyse. Naujausiame „Lemon Joy” albume įrašyti du instrumentiniai kūriniai bei „Lemon Joy” duetas su Andrium Mamontovu.
„Turėjau jausmą, kad Andriaus balsas labai tiks dainai „Toli” ir labai apsidžiaugiau, kad jis sutiko šią dainą įrašyti kartu”, sakė savo simpatijų Andriaus Mamontovo kūrybai neslepiantis Igoris Kofas. Ankstesnį kartą „Lemon Joy” duetą buvo įrašę 1997 metais su Irma – tai buvo didelės sėkmės sulaukusi daina „Balta meilė”.
„Tikiu, kad naujas grupės dainas pamėgs ne tik ištikimi „Lemon Joy” gerbėjai, tačiau jas atras ir nauji klausytojai”, sakė Igoris Kofas. „Albumą „1210” įrašinėjome ilgai. Pagal planus su ankstesniais leidėjais šį albumą turėjome išleisti prieš trejus metus, tačiau buvo verta palaukti”, sakė „Lemon Joy” lyderis, šiais metais albumo leidybą patikėjęs kompanijai M.P.3.
Per dvylika gyvavimo metų grupė „Lemon Joy” išleido tik keturis albumus ir vieną rinkinį. Grupės albumus dažniausiai skiria ilga pertrauka. 2004 metais buvo išleistas „Lemon Joy” dainų rinktinis albumas „Electropop”, o 2001 metais – perdainuotų dainų albumas „REstart”. Ankstesnis studijinis grupės dainų albumas „Mylėt tave taip beprotiška ir keista” buvo išleistas 1999 metais.
Šiais metais išleidžiamą naują studijinį albumą „1210” grupė „Lemon Joy” pristatys koncerte balandžio 14 dieną naujai atidaromame Vilniaus klube „Pramogų bankas”. Pasirodymo metu skambės dainos iš naujausio albumo programos, klausytojai turės galimybę prisiminti ir ankstesnius grupės hitus.
„Lemon Joy” susikūrė 1994 metais. Po dvejų metų išleidusi debiutinį albumą „Glostyk” grupė laimėjo „Bravo” statulėlę kaip geriausia debiutantė. Iš pradžių grojusi gitarinę roko muziką ilgainiui „Lemon Joy” pasinėrė į elektroninį skambesį. 2001 metais Igoris Kofas buvo pripažintas geriausiu vokalistu. Tais pačiais metais „Lemon Joy” Vilniaus „Žalgirio” stadione surengė koncertą kartu su legendine britų grupe „Pet Shop Boys”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.