„Metų vilties” nominacija antrinei „Lono” įmonei Latvijoje

Kovo viduryje Latvijos bendruomenės namuose Rygoje įvyko antroji Lietuvos prekybos rūmų Latvijoje ir Lietuvos Respublikos ambasados Latvijoje įsteigtų apdovanojimų sėkmingiausiai dirbančioms Lietuvos įmonėms Latvijoje „Merkurijus 2005” įteikimo ceremonija.

Džiugu, kad neliko nepastebėta ir UAB „Lonas” ir partneriai antrinė įmonė SIA „Lonas Latvija” pernai gegužės mėnesį pradėjusi savo veiklą kaimyninėje šalyje. Jos pastangos buvo įvertintos „Metų vilties” nominacija.

Šiuo metu „Lonas Latvija” produkciją realizuoja dviejose savo parduotuvėse Rygoje. Tiek pat jų planuoja atidaryti dar iki šių metų pabaigos. Įmonė turi didžiulę patirtį čiužinių gamybos ir prekybos srityje, todėl tikrai turi ką pristatyti Latvijos rinkai. Taigi, pirmieji žingsniai žengti sėkmingai, o ateitis priklausys nuo atkaklaus darbo, noro perteikti žinias ir gaminius klientui bei „palankaus vėjo”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

2 atsiliepimai į "„Metų vilties” nominacija antrinei „Lono” įmonei Latvijoje"

  1. xxx

    Na va, prasideda….uzsakomieji farmacininku straipsniai „Skiepykites mielieji, skiepykites”

  2. Rugiagėlė

    Vaikystėj gyvenau ir augau kaime, lakstėm per pievas ir po miškus, nebuvom matę erkių kaip jos atrodo, o dabar baisu miškan koją įkelt, matyt farmacininkai pritupdė jų visur :)))

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.