Mago Arvydo Gaičiūno triukai realybės šou „Keičiu žmoną” dalyvei vos nesibaigė tragedija

Kovo 27 dieną 20.30 val. TV3 eteryje startuoja itin sėkmingo realybės šou – socialinio eksperimento „Keičiu žmoną” trečiasis sezonas, kuriame vyrais ir žmonomis su paprastais žmonėmis ir savo gerbėjais keisis Lietuvos garsenybės.

Pirmasis trečiojo sezono eksperimentui ryžosi vienas garsiausių Lietuvos magų Arvydas Gaičiūnas. Jis savo žmoną Aureliją dešimčiai dienų iškeitė į kaunietę chemiko Osvaldo Paliulio žmoną Gintarę. Dar prieš prasidedant eksperimentui A. Gaičiūnienė nuoširdžiai gailėjo į jos magiškus namus ateisiančios moters.

„Mūsų namuose vyksta neįtikėtini reiškiniai. Dešimčiai dienų mane pakeisiančios moters tikrai laukia keisti dalykai,” – tuomet sakė tikroji mago žmona.

Be įvairiausių magiškų keistenybių, pagalbos ruošiant rekvizitus ir asistavimo artistams mago namuose naujosios žmonos laukė ir dar vienas rimtas išbandymas – mago sesuo Diana.

Naujoji žmona Gintarė naujuose namuose nespėjo nė kojų apšilti, kai magas A.Gaičiūnas jau suskubo moteriškei pasiūlyti „pasitikėjimo žaidimą” – giljotiną.

„Šis aparatas labai senas. Su seserimi Diana sėkmingai atskyriau savo naujosios „žmonos” Gintarės galvą nuo kūno, tačiau nebepavyksta jos uždėti atgal. Baiminuosi, kad gali tekti Gintarę tikrajam jos vyrui grąžinti be galvos” – paniką po nepavykusio triuko ir užsikirtusio aparato juokais bandė paversti A. Gaičiūnas, tačiau jam sunkai sekėsi tvardyti nerimą.

O kituose namuose – chemiko Osvaldo ir tikrosios mago žmonos Aurelijos – vyko įvairiausios cheminės reakcijos: ir sproginėjo, ir degė, ir kibirkštys lėkė…

„Mane labai sudomino Osvaldo parodyti numeriai, tačiau mes čia susirinkome ne dėl profesinės patirties tobulinimo, o kad pasidalintumėme šeimynine patirtimi. Osvaldas puikus mokslo srities žinovas, tačiau kaip ir dera tikram mokslininkui, visiškai nežino, kaip elgtis su moterimi. Man teks užsiimti naujojo „vyro” tobulinimu ir kai ko jį išmokyti,” – sakė Aurelija.

Kaip magas Arvydas Gaičiūnas išsprendė nupjautos galvos problemą ir ko mago žmona Aurelija išmokė chemiką Osvaldą, sužinosite žiūrėdami šeimų realybės šou „Keičiu žmoną” nuo kovo 27 dienos pirmadieniais 20.30 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.