Kino teatras prekybos centru virs be rekonstrukcijos

Paskutines dienas skaičiuojančio Klaipėdos kino teatro „Žemaitija” patalpas ruošiamasi išnuomoti prekybininkams – dar vienas prekybos centras Herkaus Manto gatvėje duris turėtų atverti jau gegužės mėnesį.

Vakar kino teatro savininkai tolesnį „Žemaitijos” likimą aptarė Savivaldybėje susitikę su uostamiesčio meru. Verslininkams pageidaujant žurnalistai į susitikimą nebuvo įleidžiami.

Po pokalbio su meru „Žemaitijos” generalinis direktorius Vytautas Rickus sakė, kad kino teatro veiklą numatyta nutraukti prekybos ir pramogų centre „Akropolis” atidarius šešių salių kino teatrą „Cinamon”. V. Rickaus žiniomis, tai turėtų įvykti gegužės pradžioje.

Anot V. Rickaus, naujasis prekybos centras turėtų pradėti veikti netrukus po uždarymo, nes didesni statybos darbai pertvarkant objektą neplanuojami.

„Iš išorės pastatas bus aptvarkytas, pagražintas, bet rekonstrukcijos nedarysime – jokie papildomi priestatai nebus statomi”, – sakė V. Rickus.

„Vakarų ekspreso” žiniomis, „Žemaitija” kino teatro patalpas ketina išnuomoti prekybos milžinei bendrovei „VP Market”. Tačiau V. Rickus naujųjų šeimininkų įvardyti kol kas nenorėjo.

Pasak vadovo, pramogų pasiūla šioje miesto vietoje yra nemaža, o maisto prekių parduotuvės trūksta. Tačiau maisto parduotuve, anot jo, nebus apsiribota – ketinama vykdyti mišrią prekybą.

V. Rickus pripažino, kad miesto centre, taip pat ir Herkaus Manto gatvėje, stinga aikštelių automobiliams statyti. Vis dėlto verslininkas įsitikinęs, kad ši problema bus išspręsta.

Priminsime, kad kino teatrą „Žemaitija” nutarta uždaryti baiminantis, kad jis nepajėgs konkuruoti su „Akropolio” „Cinamonu”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.