„Samsung” pristato pirmąjį nešiojamąjį grotuvą muzikos prenumeratoriams

Samsung Electronics” – buitinės elektronikos bei IT technologijų lyderė – pristato naują ypatingai ploną ir lengvą 4 GB talpos „Flash” atmintį turintį grotuvą YP-Z5, kuriuo itin patogu naudotis prenumeruojant muzikos paslaugas. Erdvinį garsą atkuriantis grotuvas nepertraukiamai veikia net iki 35 val.

Tai pirmasis 4GB „Fflash” atmintį turintis MP3 grotuvas, palaikantis tokias užsakymo paslaugas kaip „MTV Urge”, „Napster”, „Rhapsody” ir „Yahoo”. YP-Z5 modelyje įdiegta „Microsoft Plays” programinė įranga, skirta patikimam garso įrašų parsisiuntimui ir užsakymui.

„YP-Z5 iliustruoja „Samsung” siekį plėsti rinkos galimybes nešiojamųjų skaitmeninių grotuvų segmente, – sako „Samsung” Skaitmeninio vaizdo ir garso padalinio viceprezidentas Moon Soo Bang. – Išsiskirdamas didele atminties talpa, galimybe prenumeruoti muzikos įrašus, kokybišku 1,8 colių įstrižainės LCD ekranu bei ilgai veikiančia baterija, YP-Z5 patenkina vartotojų keliamus maksimalaus portatyvumo ir muzikos kokybės reikalavimus ir neturi konkurentų”.

Didelės talpos, ypatingai plonas ir grakštus „Samsung” muzikinis grotuvas pasižymi patvariu, įbrėžimams atspariu ir nesitepančiu aliuminio korpusu. Šiek teik daugiau nei 60 gramų sveriantis grotuvas patogiai telpa kišenėje. „Samsung” patentuota „DNSe” nešiojama erdvinio garso technologija garantuoja aukštos kokybės garsą, o beveik 35 val. baterijos veikimo laikas pralenkia kitus didelės talpos „Flash” įrenginius.

1,8 colių spalvotas TFT-LCD ekranas yra vienas didžiausių savo klasėje ir leidžia patogiai žiūrėti fotografijas ir albumus. Vartotojai gali susikurti įspūdingas nuotraukų peržiūras su dinaminiais efektais, taip pat naudoti skaitmenines nuotraukas kaip foną ar jas didinti. Unikali nuo prisilietimo veikianti vartotojo sąsaja palengvina navigaciją ir vartotojai gali pagal savo norus suderinti sąsajos foną panaudodami JPEG.

YP-Z5 įdiegta muzikos užsakymo paslauga, todėl vartotojai gali paleisti iš asmeninio kompiuterio perkeltą DRM turinį. Grotuvas atkuria MP3, WMA, WMA DRM10 ir JPEG formato duomenis. YP-Z5 gaminami sidabro arba juodos spalvos.

„Samsung” YP-Z5 muzikinis grotuvas pasirodys rinkoje jau kovo mėnesį, o jo rekomenduojama mažmeninė kaina – 199 eurai (2 GB) ir 249 eurai (4 GB).

Šių metų pirmoje pusėje „Samsung” planuoja išleisti ir YP-Z5F versiją su įmontuotu FM tiuneriu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.