MSI MP3 grotuvas su saulės baterijomis

MSI pristatė bene pirmąjį pasaulyje MP3 grotuvą su saulės baterijomis.

Už „iPod” kiek storesnis grotuvas iš pirmo žvilgsnio atrodo gana gremėzdiškai, tačiau turi neabejotinų privalumų – jo baterijos turėtų pakakti 8 valandoms muzikos klausymosi, be to, ją galima įkrauti naudojantis grotuvu. Čia ir gelbsti beveik visą galinę grotuvo dalį dengiančios saulės baterijos.

Grotuve naudojamas itin mažai energijos vartojantis CSTN tipo skystų kristalų ekranas. Už įprastinius ekranėlius jis pranašesnis mažu apetitu energijai, tačiau gali pasigirti nemenku vaizdo vėlinimu. MSI skelbia, kad tai MP3 grotuvuose nesvarbu, ir veikiausiai yra teisūs.

Visas „MEGA 540” pavadinto grotuvo pristatymas vainikuojamas skambiais žodžiais apie gamtos apsaugą, prie kurios prisidedama nenaudojant grotuvų su keičiamom baterijom. Gal tai ir tiesa, tačiau saulės baterijų pakraunamas „MEGA 540” turi ir trūkumų – diena gali būti ūkanota ir saulės nesimatyti. Na, šiam atvejui MSI prideda iš USB lizdo grotuvą pakraunantį laidą, tačiau atsako kitam žaislo trūkumai kūrėjai neturi. Tai didelė kaina – dėl jos, anot pačių MSI, kol kas vargu ar apsimokės pradėti masinę šio grotuvo gamybą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.