M. Galkinas – be žvaigždei būdingų įgeidžių

Šiandien Klaipėdos Žvejų rūmuose savo naująją programą pristatysiantis Maksimas Galkinas stebina savo sugebėjimu prikaustyti publikos dėmesį.

Užvakar „Siemens” arenoje Vilniuje koncertavusi Rusijos žvaigždė trumpam net turėjo nutraukti pasirodymą – publika taip kvatojosi, kad nebesigirdėjo atlikėjo.

Pilnutėlė „Siemens” arena, kurioje telpa per 5 tūkstančių žiūrovų, artistą po pasirodymo išlydėjo stovėdama. Koncerto organizatoriai stebėjosi jo sugebėjimu pačiam vienam valdyti tokią didelę publiką.

Beje, daugelis klaipėdiečių iki šiol šiltai prisimena M. Galkino koncertą uostamiestyje prieš porą metų. Galbūt dėl šios priežasties beveik visi bilietai į jo koncertą buvo išpirkti per labai trumpą laiką.

Po beveik pustrečios valandos trukusio koncerto Vilniuje Rusijos žvaigždės laukė vakarienė. Nors koncertas baigėsi prieš vienuoliktą vakaro, vakarienauti artistas sėdo tik apie pirmą nakties.

„Maistas palauks”, – koncerto organizatorius nuraminęs M. Galkinas ilgai bendravo su žiūrovais ir žiniasklaidos atstovais.

Trumpas reikalavimų sąrašas

Didžiausia šio meto Rusijos žvaigždė stebina savo paprastumu bei šiltu bendravimu. Pasak koncertinės agentūros „Vertikalus horizontas” direktorės Saulės Mikšienės, tai reta tarp žinomų atlikėjų. Jai yra tekę bendrauti su daugeliu garsių pasaulio atlikėjų, tačiau M. Galkinas nuo jų gerokai skiriasi.

Anot S. Mikšienės, daugelis atlikėjų po koncerto dovanotas gėles palieka scenoje, o Maksimas labai džiaugėsi iš žiūrovų gautomis gėlėmis ir paprašė pamerkti viešbučio kambaryje.

Prieš atvykdamas M. Galkinas koncertų organizatoriams nepateikė jokių ypatingų reikalavimų – tik vandens, arbatos bei sumuštinių persirengimo kambaryje. Tuo tarpu kai kurie kiti žinomi atlikėjai šį sąrašą dar prašo papildyti alkoholiu, o nesuvartotą maistą bei gėrimus po koncerto išsiveža.

Vienintelis žvaigždės prašymas buvo parūpinti kirpėją, kuris galėtų ištiesinti jo iš prigimties garbanotus plaukus.

Viešnagės į Lietuvą M. Galkinas atvyko tik su dviem palydovais: garso režisieriumi ir savo firmos direktore, tuo vėl gi nustebindamas organizatorius. Mat koncertiniuose turuose žvaigždes dažniausiai lydi pulkas pagalbininkų.

Turi puikią atmintį

Vakar Vilniuje artistas lankėsi vienoje iš rusų cerkvių, pavaikščiojo po sostinės senamiestį ir jau po pietų išsiruošė į Kauną, kur laukė dar vienas koncertas.

Klaipėdoje M. Galkinas apsistojo viešbutyje „Europa Royal”. Pietauti jis pageidavo restorane „Stora antis”, kur lankėsi praėjusios viešnagės metu.

Rusijos žvaigždės koncertų grafikas yra suplanuotas trejiems metams į priekį. Paklaustas, kiek koncertų tenka surengti per metus, Maksimas sako, kad lengviau būtų pasakyti, kiek tenka ilsėtis – per metus susidarytų vos mėnuo.

Anot S. Mikšienės, Lietuvoje viešintis artistas džiaugėsi galįs dirbti aukštesnio pragyvenimo šalyje. Žvaigždė gali pasigirti puikia atmintimi, tad kiekvienoje šalyje išmoksta po kelis sakinius vietos kalba.

Kaip Rusijos žvaigždei sekėsi mokytis lietuvių kalbos, klaipėdiečiai galės išgirsti šio vakaro pasirodyme Žvejų rūmuose. Nors bilietai į M. Galkino koncertus buvo parduoti per labai trumpą laiką, jų dar liko – į stovimas vietas, po 80 litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.