Kuriamas žaidimas pagal filmą „Nakties Sargyba”

Tikriausiai dauguma girdėjo apie filmą „Night Watch”, Lietuvoje geriau žinomą kaip „Nakties Sargyba”. Šis filmas pripažįstamas kaip didžiausio pasisekimo sulaukęs Rusijos sukurtas filmas. O šiais metais bus išleistas pagal šį filmą sukurtas žaidimas, kuris vadinsis taip pat – „Night Watch”.

Tai bus taktinis RPG žaidimas skirtas asmeniniams kompiuteriams. Jame žaidėjams teks sudalyvauti antgamtinių jėgų kovoje trunkančioje jau tūkstantmetį. Šiame konflikte vieni eiliniai žmonės yra visiškai užmiršti, kiti – naudojami kaip patrankų mėsa.

Žaidimo „Night Watch” pasaulyje, yra žmonių, kurie atrodo kaip eiliniai piliečiai, tačiau iš ties skiriasi nuo kitų. Jie vadina save „Kitais”. „Kiti”, gali naudoti magiškas galias tiek atakai, tiek gynybai. Tie kurie palaiko šviesiąją pusę, vadinasi Nakties Sargyba, tie kurie priklauso tamsiąjai pusei – Dienos Sargyba. Šios dvi pusės kovoja jau tūkstantmetį. Nugalėtojai turės teisę valdyti pasaulį.

Žaidimas kuriamas Nival Interactive studijos, kuri kūrė tokias žaidimų serijas kaip „Blitzkrieg” ir „Silent Storm”. Žaidime žaidėjai imsis pradedančiojo „Kito” vaidmens. Jis ką tik atrado naujas magiškas galias ir tik nuo jų panaudojimo priklausys žmonijos ateitis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.