Trečiasis TV3 „Keičiu žmoną” sezonas – žmonomis ir vyrais keisis Lietuvos garsenybės

Kovo 27 dieną TV3 eteryje startuoja itin sėkmingo realybės šou – socialinio eksperimento „Keičiu žmoną” trečiasis sezonas, kuriame vyrais ir žmonomis su paprastais žmonėmis ir savo gerbėjais keisis Lietuvos garsenybės.
Pirmieji trečiojo sezono eksperimentui ryžosi vienas garsiausių Lietuvos magų, magijos teatro „DiArchy” artistas Arvydas Gaičiūnas su žmona Aurelija.
„Gyvenime nuolat keliauju – vis keičiu gyvenamąsias vietas, mokyklas, draugus, o šįkart sumaniau pakeisti ir žmoną,” – šypsosi didžiuoju Lietuvos magu vadinamas A. Gaičiūnas.
„Mūsų šeima gyvena pagal senas artistų tradicijas – ne tik Arvydo tėvai, bet ir jo senelis buvo cirko artistai. Mūsų namuose kartais vyksta neįtikėtini reiškiniai – valgant sulinksta šaukštai, stalo paviršiumi pačios ima slinkti šakutės, ore pakimba gėlės, netikėtai atsiranda dovanos ar besibučiuojant iš burnos pabyra kortos. Dešimčiai dienų mane pakeisiančios moters tikrai laukia keisti dalykai, kurių neįmanoma iš anksto numatyti,” – sako mago žmona Aurelija.
Moteris negaili pikantiškų dalykų apie savo ir jos vyro kasdienybę: be tradicinių namų šeimininkės darbų, jos namų viešniai kasdien teks rūšiuoti maišus kortų, kuriomis Arvydas lavina rankų miklumą, rūpintis mėgstančiu kandžiotis smaugliu Princu ir triušiuku, kuris per pasirodymus atlieka triukus, ir asistuoti Arvydo ir jo sesers Dianos pasirodymams ruošiant rekvizitus, kostiumus ir kitas magų darbo smulkmenas.
„Tai ne taip paprasta, kaip galėtų atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Pažiūrėsim kaip mano naujajai „žmonai” seksis” įveikti šias užduotis,” – naująją žmoną išbandyti nekantrauja Arvydas.
Naujosios A. Gaičiūno žmonos laukia dar vienas išbandymas – sesuo magė Diana, kuri šiuo metu gyvena brolio namuose.
„Tikiuosi, kad atvykstanti moteris neturės jokių piktų kėslų ar negerų minčių – aš, kaip ir mano brolis, puikiai mokame skaityti mintis, todėl visi negeri kėslai bus atspėti iš anksto” – perspėja Diana.
A. Gaičiūno šeima – ne vieninteliai garsenybės, išbandę šį realybės šou. Pirmajame „Keičiu žmoną” sezone žmonomis ir vyrais keitėsi TV laidų vedėjo humoristo Vitalijaus Cololo ir pasaulio lengvojo kultūrizmo čempionės Ilonos Palavinskienės šeimos, prieš pat šio realybės šou startą pasikeitimus išbandė ir dvi TV3 televizijos laidų vedėjos „TV pagalbos” komandos narės Aušra Kilkuvienė ir Neringa Mažeikienė.

Kokia moteris atvyks į magų šeimą ir kaip jai seksis dešimt dienų šeimininkauti magiškuose namuose, sužinosite jau kovo 27 dieną, pirmadienį, per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.