TV3 „Keičiu žmoną” – „Eurovizijos” konkurso nacionalinės atrankos dalyvė

Kovo 13 dieną 20.30 val. populiariame TV3 realybės šou „Keičiu žmoną” – dar vienas intriguojantis susikeitimas: šiauliečiai „Eurovizijos” konkurso nacionalinės atrankos dalyvė Audronė Girkantaitė su vyru Algimantu Vozbutu susikeis su Vilniuje gyvenančiais Aldona ir Augustu Ambrazevičiais.
A. Vozbutas ir A. Girkantaitė – kūrybiškų inteligentų šeima, jau užauginusi savo vaikus ir dabar auginanti tik du šunis ir žalčiuką.
„Abu esame išsiblaškę ir šiek tiek netvarkingi. Savo daiktus galime išmėtyti bet kur – ši laisvė mums garantuoją kūrybinį polėkį,” – sako Audronės, kuri keletą kartų nesėkmingai bandė laimę „Eurovizijoje”, vyras meniškos sielos Algimantas.
Pasak jo, Audronė labiau mėgsta pamiegoti „grožio miegu”, o naktį, aplankius kūrybiniam įkvėpimui, pažadinti Algimantą ir priversti jį užrašyti ką tik jos galvoje gimusią naują melodiją.
„Eurovizininkė” Audronė tikisi, kad šiame realybės šou naujoji žmona priims jos augintinius ir prižiūrės kaip savus, o naujasis vyras pamėgs ją tokią, kokia yra: „Su visais figūros ir charakterio trūkumais ir privalumais”.
Vilniečių šeima – pedagogė ir šaltkalvis, auginantys net keturis vaikus: 24-erių Irmantą, 19-metį Rimvydą, 14-kos Indrę-Mariją ir jos bendraamžį globotinį Anatolijų.
„Namuose viską daro vaikai, aš tik rėkiu,” – juokauja be perstojo plepėti galinti valdingoji pedagogė Aldona.
Augustas čia pat prasitaria – jo žmonos charakteris sunkus ir netrukus gauna pylos nuo iš namų į naują šeimą išvykti besiruošiančios sutuoktinės: „Na, palauk, bus tau…”
O, kad bus Augustui tai tikrai… Abiejų vyrų gyvenimas netrukus iš esmės pasikeis.
Kaip seksis Augustui ir Algimantui su naujomis žmonomis, o Aldonai ir Audronei tvarkytis naujuose namuose, pamatysite šeimų realybės šou „Keičiu žmoną” – kovo 13 dieną, 20.30 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.