„MTV Networks Europe” tęsia plėtrą Europoje, pristatydama „MTV Baltic”

„MTV Networks Europe”(MTVNE), valdoma „Viacom Inc.” (NYSE: VIA ir VIA.B), šiandien oficialiai patvirtino esminį žingsnį savo augančių Europos rinkų strategijoje, paskelbdama tris naujus MTV kanalus Baltijos šalyse.

„MTV Baltic” sudarys nacionaliniai MTV kanalai, transliuojantys estų, latvių ir lietuvių kalbomis. Naujosios stotys vadinsis „MTV Eesti”, „MTV Latvija” ir „MTV Lietuva” bei pradės transliacijas jau šiais metais.

„Tai pagrindinė mūsų plėtros planų kryptis – kurti daugialypio prekės ženklo daugiaplatformes pramoginės žiniasklaidos paslaugas augančiose rinkose, – sakė Dynas Poseniskis (Dean Posseniskie), „MTV Networks Europe” viceprezidentas ir generalinis direktorius augančioms rinkoms. – Mūsų nauji kanalai Baltijos šalyse pateiks žiūrovams jaudinantį vietinės produkcijos ir geriausių MTV laidų derinį. Tai taip pat pasiūlys naujas rėmimo galimybes reklamos davėjams bei padės spartinti kabelinės ir palydovinės televizijos plėtrą Baltijos šalyse.”

„MTV Baltic” taps pirmuoju iš reklamos išsilaikančiu visą parą transliuojančiu televizijos tinklu Baltijos šalyse, rengiančiu programas, skirtas 15 – 35 metų amžiaus auditorijai. Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje tinklas apims apie milijoną namų ūkių. Konkretus kanalų transliacijų pradžios laikas, programa ir kiti įvykiai bus paskelbti artimiausiais mėnesiais.

Naujosios stotys transliuos kabelinių, palydovinių ir antžeminių skaitmeninių televizijų tinklais. Be televizijos kanalų MTV pasiūlys ir specialias interneto svetaines bei mobiliųjų telefonų platformas.

„MTV Baltic” turės atskirus biurus Vilniuje, Rygoje ir Taline. Pagrindinis visų trijų kanalų biuras ir transliacijų centras bus Vilniuje. „MTV Networks Europe” augančių rinkų komanda „MTV Baltic” veiklą įgyvendins kartu su Estijos kompanija „TV Corp”, vadovaujama Alano Martinsono (Allan Martinson). Jis yra pirmosios Baltijos šalių naujienų agentūros įkūrėjas.

„Kurti ir įgyvendinti MTV vietos padalinį yra unikalus verslo modelis ir aš didžiuojuosi, kad kartu su partneriais esame viso to dalimi”, – sakė A. Martinsonas.

„MTV Baltic” apjungs geriausias tarptautines MTV laidas ir vietines laidas, vedamas lietuvių, latvių ir estų vedėjų. „MTV Baltic” vykdomuoju direktoriumi taps Marius Veselis, televizijos prodiuseris iš Lietuvos, turintis vienuolikos metų darbo televizijoje patirtį.

„MTV yra prekės ženklas, neturintis analogo. Net atskira žmonių kartą vadinama MTV vardu. O dabar MTV tampa pirmuoju pasauliniu televizijų tinklu, kuriančiu vietinius televizijos kanalus Baltijos šalyse, – sakė M. Veselis. – Tai, kad didžiausias pasaulyje televizijų tinklas ir pirmaujantis jaunimo prekės ženklas atkeliauja į Baltijos šalis, mūsų žiūrovams yra tautinio pasididžiavimo reikalas, o vietos verslininkams atveria puikias naujas galimybes.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.