Kiekvienas įsigijo geriausią knygą

Vakar pasibaigė keturias dienas šurmuliavusi Baltijos/Vilniaus knygų mugė, kaip įprasta, džiuginusi ir svaiginusi knygų bei renginių gausa. Vėl išgirsime apie šios, intelektualiausios, mugės naujus rekordus.

„Mugėje žmogus perka geriausią knygą, vertingiausią pasaulio literatūrą. Tarp mūsų knygų – tai Fiodoro Dostojevskio kūriniai”, – neabejojo prie „Margų raštų” stendo pakalbintas knygininkas Linas Rybelis.

Tarsi girdėjusi šiuos žodžius, nauja, tik ką įsigyta Dostojevskio knyga pasidžiaugia ir Goda Tikniūtė. Su Goda ir jos vyru susitikome prie „Garnelio” leidyklos stendo, kur mažosios šeimos skaitytojos trejų metukų Marija ir penkerių su puse Morta Juciūtės diskutavo su leidyklos direktore apie Karlsoną, Mikę Pūkuotuką, Trolius Mumius ir kitus labai gerus mergaičių pažįstamuosius.

„Nusipirkau knygelę apie Pepę Ilgakojinę, nes senoji knyga nuo dažno skaitymo jau net suplyšo, – glaudė prie savęs pirkinį Teklė Tudorakė, Nacionalinės M.K.Čiurlionio menų mokyklos antrokė. Jos tėtis, Vilniaus valstybinio mažojo teatro pastatyminės dalies vadovas Valentinas Tudorakė džiaugėsi prisipirkęs Lietuvos istorijos knygų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.