Prisiminta vyresnio amžiaus publika

Šį savaitgalį vyks pirmieji pramoginio festivalio „Laikinosios sostinės svečiai” koncertai

Rytoj startuoja pramoginis festivalis „Laikinosios sostinės svečiai”. Vytauto Didžiojo universiteto Didžiojoje salėje vyksiančių vienuolikos koncertų ciklą kauniečiams siūlo Alvido Tautkaus vadovaujama „ATM kompanija”.

„Mūsų tikslas – ne nustebinti žiūrovus grandioziniais projektais, o tapti pramoginio žanro teatru, kol kas neturinčiu pastato”, – pristatydamas jau trečiąjį „ATM kompanijos” rengiamą festivalį aiškino A.Tautkus. Todėl festivalio koncertų datos ir jų dalyviai skelbiami iš anksto, kaip tikro teatro repertuaras.

Festivalis yra skiriamas brandaus amžiaus kauniečiams. A.Tautkaus nuomone, pramoginio žanro niša vyresnio amžiaus žiūrovui Kaune nepakankamai užpildyta. „Todėl stengsimės į Kauną atvežti visus žinomus Lietuvos artistus. Manau, pavyks išpildyti įvairių skonių publikos norus”, – sakė jis.

Brandaus amžiaus kauniečius „ATM kompanija” pakvies į aktorinės dainos, romansų, humoro vakarus, kurių pristatymuose mirga žinomos pavardės: Vladas Bagdonas, Nijolė Narmontaitė, Olegas Ditkovskis, Kostas Smoriginas, Virgilijus Noreika, Judita Leitaitė, Kristina Kazlauskaitė, Raimondas Šilanskas, Vytautas Šapranauskas, Artūras Orlauskas, Raimondas Bingelis. Vytautas Kernagis, Stasys Povilaitis, Simonas Donskovas, grupė „Jonis” surengs autorinius koncertus. Festivalyje pasirodys ir jaunimo muzikos kolektyvai, grojantys, A.Tautkaus žodžiais, „muziką iš didžiosios raidės”: grupės „Mango” bei „N.E.O”. Pirmieji festivalio „Laikinosios sostinės svečiai” koncertai – jau šį savaitgalį. Rytoj kauniečiams koncertuos Virgis Stakėnas, kuris į kompaniją pasikvietė kauniečius kantri muzikantus. Sekmadienį VDU Didžiojoje salėje įvyks „Žvaigždžių kvarteto” koncertas, kurio intriga – nauja kvarteto narė Roma Talat-Kelpšaitė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Prisiminta vyresnio amžiaus publika"

  1. JUDITA

    Koncertus kiekvienas pasirenka pagal savo skoni.Tik labai noretusi,kad ir scena butu sventiska,bet ir foje nebutu dykuma–ten ir salta ir labai nejauku.visur reikia daug geliu ir nepamirskite pasitarti su dizaineriais siuo klausimu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.