SAS partnerė pasiūlė naujų reisų į Ispanijos kurortus

Aviacijos koncernui „SAS Group” priklausanti Ispanijos bendrovė „Spanair” patvirtino 30 naujų reisų iš Stokholmo ir Kopenhagos į tris populiarius Ispanijos kurortus – Malagą, Alikantę ir Palma de Maljorką. Naujieji reisai bus vykdomi nuo 2006 metų balandžio 1 dienos.
Šie reisai gali būti patrauklūs tiems Lietuvos gyventojams, kurie yra linkę atostogas planuoti individualiai, nes artėjantį vasaros sezoną į Kopenhagą bus galima nuskristi iš Vilniaus arba Palangos, o į Stokholmą – iš Vilniaus.
Iš Kopenhagos į Malagą „Spanair” lėktuvai skraidys 4 kartus per savaitę, į Alikantę – 2 kartus, o į Palma de Maljorką – 3 kartus. Iš Stokholmo į visus tris Ispanijos kurortus kiekvieną savaitę bus vykdoma po 2 reisus.
Naujuosius reisus į Malagą, Alikantę ir Palma de Maljorką aptarnaus lėktuvai MD80, o į skrydžius bus parduodami tik ekonominės klasės bilietai.
Be to, iš Kopenhagos ir Stokholmo „Spanair” lėktuvais per Barseloną ir Madridą galima patogiai pasiekti visus svarbiausius Ispanijos kurortus bei turizmo centrus. Iš viso iš Švedijos ir Danijos sostinių „Spanair” per savaitę vykdo po 98 reguliariuosius reisus.
1986 metais įkurta Ispanijos aviacijos bendrovė „Spanair” šiuo metu turi 64 lėktuvus, kurie kasdien aptarnauja daugiau kaip 600 reguliariųjų reisų. Nuo 2002 metų „Spanair” priklauso aviacijos koncernui „SAS Group”, o nuo ir didžiausiam pasaulyje aviacijos susivienijimui „Star Alliance”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.