2005 metais LUKOIL kortelių apyvarta išaugo 27 procentais

Populiariausią Lietuvoje mažmeninės prekybos naftos produktais tinklą valdančios bendrovės LUKOIL Baltija mokėjimo kortelių apyvarta 2005 metais išaugo 27 procentais, palyginus su 2004 metais. Šiuo metu LUKOIL mokėjimo kortelėmis naudojasi daugiau kaip 5 tūkstančių Lietuvos įmonių darbuotojai.

„Mūsų kompanijos tikslas yra užtikrinti ilgalaikį bendradarbiavimą su klientais. Todėl remdamiesi savo kompanijos patirtimi 17-oje pasaulio šalių, aktyviai investuojame į atsiskaitymo kortelėmis sistemą bei jos nuolatinį tobulinimą, ką liudija ir praėjusių metų kortelių apyvarta”, – teigia LUKOIL Baltija Mažmeninės prekybos direktorius Romas Turlinskas.

Paskutiniaisiais metais LUKOIL skyrė ypatingą dėmesį kortelių sistemos tobulinimui, taip pat buvo kuriamos papildomos paslaugos kortelių turėtojams. 2005 m. LUKOIL įgyvendino tarptautinį LUKOIL mokėjimo kortelių projektą – praėjusių metų rugsėjo mėnesį LUKOIL Baltija pasiūlė savo klientams, turintiems tarptautines korteles, atsiskaityti visose Baltijos šalyse – iš viso daugiau kaip dviejuose šimtuose degalinių. Kortelės yra aptarnaujamos 175 LUKOIL degalinėse Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, o taip pat – 47 LUKOIL Baltija partnerių degalinėse.

Ši nauja galimybė labai aktuali įmonėms, nes toks atsiskaitymo būdas leidžia susigrąžinti pridėtinės vertės mokestį ir supaprastina įvairius buhalterinius dalykus, susijusius su valiutos konvertavimu ir grynųjų išmokėjimu.

Šiuo metu bendrovei LUKOIL Baltija priklauso didžiausias mažmeninės prekybos naftos produktais tinklas Lietuvoje – iš viso 115 degalinių, kuriose per mėnesį 1,5 mln. kartų apsilanko apie 250 tūkstančių žmonių.

LUKOIL savo tinklo degalinėse aktyviai diegia įvairias papildomas paslaugas vairuotojams – LUKOIL Baltija pirmoji Lietuvoje iki 2005 m. pabaigos visose 115-oje savo tinklo degalinių įdiegė nemokamą bevielį interneto ryšį. 1992 metais įkurta bendrovė į Lietuvos ūkį jau investavo daugiau kaip 231 mln. litų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.