Nepilnamečiai vogė nevažiuojančias mašinas

Poilsio dienomis pareigūnams teko ieškoti ne vieno pavogto automobilio. Sulaikytos dvi grupės įtariamųjų nusikalstama veika – tarp jų yra ir nepilnamečių.

Vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos autotransporto priemonių grobimo skyriaus pareigūnai pastarosiomis dienomis turėjo tirti keistas mašinų vagystes – jaunimas bandė nuvairuoti nevažiuojančius automobilius.

Naktį į pirmadienį apie dvidešimt minučių po vidurnakčio šešiasdešimt dvejų metų panevėžietis buvo informuotas, kad pavogtas jo senutėlis dvidešimt vienerių metų automobilis „Opel Rekord”.

Parko gatvėje žiemai paliktas stovėti nevažiuojantis automobilis buvo be akumuliatoriaus. Vagišiams nepavyko mašinos nuvažiuoti, ji po valandos rasta tik kiek tolėliau nuo to namo. Įtariamieji sulaikyti.

Policijai apie bandymą nuvažiuoti automobilį pranešė tai pastebėjęs asmuo. Pareigūnai sulaikė nusikalstama veika įtariamus tris panevėžiečius: aštuoniolikmetį A.T., dvidešimt vienerių metų A.K. ir septyniolikmetę jų draugę.

Dviem paroms sulaikyti vaikinai policijai žinomi. Nepilnametė kol kas dar nebuvo patekusi į pareigūnų akiratį.

Pareigūnai informavo, kad tai jau antra sulaikyta įtariamųjų grupė. Vasario 15-ąją taip pat sulaikyti automobilio vagyste įtariami panevėžiečiai.

Vėlų šeštadienio vakarą Miežiškių seniūnijos Kurganavos kaime rastas visiškai sudegęs 1989 metų juodos spalvos automobilis „Opel Vectra”, priklausantis Staniūnų kaime gyvenančiam E.S. Minėtas automobilis iš savininko namų kiemo pavogtas vasario 11-ąją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.