Meilės scena su S.Martinu – „pasišlykštėtina” ?

Jaunutė aktorė Claire Danes prisipažįsta, kad ne tiek jaudinosi, kiek „šlykštėjosi” meilės scena naujausioje savo komedijoje „Ji ir jos vyrai”.
26-rių Claire romantinėje komedijoje vaidina su garsiuoju žilagalviu komiku Steve Martinu, šiais metais atšventusiu savo 60-metį.
„Prisipažinsiu, kad man meilės scena su Steve kėlė šiokį tokį pasišlykštėjimą. Visgi jis jau ne jaunuolis treniruotu pilvo presu ir Calvin Klein kelnaitėmis”, – teigė aktorė.
Komedija „Ji ir jos vyrai” pasakoja apie jaunos merginos meilės trikampį su į tėvus tinkančiu pasiturinčiu vyriškiu ir sudilusio skatiko neturinčius laisvu menininku. Juostoje C.Danes turėjo suvaidingą aistringą meilės sceną su dvigubai vyresniu kolega.
„Manau visoje mano vaidyboje jutosi šioks toks prastai užslėptas pasidygėjimas ir netikrumas. Ir tik gerokai vėliau supratau, kad būtent to režisieriui ir reikėjo! Štai todėl visiškai niekas iš filmavimo komandos nesistengė, kad aš jusčiausi nors kiek komfortiškiau filmuojant šią sceną. Jie norėjo išgauti iš manęs pasimetimą, netikrumą ir net pasišlykštėjimą. Ką gi, jiems tai puikiai pavyko”, – pasakojo Claire Danes.
Visgi aktorė teigia itin gerbianti savo scenos partnerį Steve Martiną ir mėgstanti filmus, kuriuose jis vaidina.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.