Mirė aktorius bei režisierius Saulius Mykolaitis

Nesulaukęs savo 40 – ojo gimtadienio mirė Nacionalinio dramos teatro aktorius, režisierius, kompozitorius Saulius Mykolaitis. Kažkada svajojęs tapti operos solistu, Lietuvos muzikos akademijoje lankė paruošiamuosius solinio dainavimo kursus, vėliau nusprendė tapti dramos aktoriumi. Puikiai Lietuvos žiūrovui žinomas iš LTV serialo „Gedimino 11”, iš įvairių Nacionalinio dramos teatro spektaklių, kaip „Roberto Zuko”, „Meistras ir Margarita”. Pats yra pastatęs spektaklį „Stop, mašina” pastatęs pagal D. Charmsą ir A. Čechovo „Ivanovą”. Saulius taip pat parašė muziką 6 spektakliams. 2002 debiutavęs Dainuojamosios poezijos svetainėje, šiuo metu dažnai kviečiamas į šio žanro koncertus. Jo repertuare gausu kūrinių tiek suaugusiems, tiek vaikams. S. Mykolaitis buvo žinomas ir kaip dainuojamosios poezijos atlikėjas. Velionis bus pašarvotas Lietuvos nacionalinio dramos teatro Didžiojoje salėje. Lankymas vasario 22 dieną, trečiadienį, nuo 9 iki 13 valandos. Velionis bus laidojamas Ramygalos kapinėse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

10 atsiliepimų į "Mirė aktorius bei režisierius Saulius Mykolaitis"

  1. ANGELĖ

    Kada gi pagaliau rimtai prabilsite apie 40-mečių vyrų „klimaksą”? Nejau tik viena Angelina Zalatorienė rimtai geba apie jį parašyti? Lieka įskaudinti artimieji, kurie niekaip negali atsakyti į amžiną klausimą- KODĖL? Gal ir patiems vyrams būtų lengviau išsiaiškinti savo būseną??????

  2. majute

    Mykolaitis buvo mano mylimiausias aktorius 😥 , bet as visada ji minesiu tik geru zodziu. nezinia kas tuo metu is tikruju ji slege ir tikiuosi kad dabar jam geriau. tik mazojo sunelio labai gaila, netures ka prisiminti…..

  3. Ritulė

    Pikta darosi skaityti. Juk sausio 15 dieną jam sukako 40 metų. Dar labai jaunas. Mus visus be galo sukrėtė ši žinia. Gaila jo šeimos, draugų, artimųjų ir visų, kurie jį mylėjo. Labai jautrios sielos žmogus buvo. Ašaros byra klausantis jo dainų albumo. Stiprybės visiems jį mylintiems. 🙁

  4. enchantress

    Man apie tai laiške parašė sesė.. ir mane tiesiog pribloškė ši žinia.. niekaip (NIEKAIP) negalėjau tuo patikėti ir vis dar netikiu..

    „Tik pasibaigė jaunystė –
    Rožė ima ir pražysta;
    Ir netrukus paaiškėja,
    Kad jau nieko neturiu

    Kas užpildys šitą spragą
    Vakare, kol miestas dega?
    Kas be nuodėmės atėjot,
    Nukapokit man rankas
    Nukapokit man rankas”

    Nejaugi niekad nebepamatysiu jo spektakliuose..??

  5. mirra

    Bijau, kad be JO teatras man nebeegzistoja…nepakeliama

  6. ...

    😥

  7. jUste
  8. nora

    as vis negaliu suprasti kodel? toks nerealus zmogus BUVO kurio nebera, as nesuvokiu kaip jis dabar gali guleti po zeme kai jo musu pasauly taip truksta… 😥

  9. Milda

    labai gaila ir man.. as su draugu rasym jo gyvenimo biografija..

  10. gabule

    DAbar klausau jo daina matrica ir negaliu patiketi kaip tokio gabaus talentingo zmogaus nebera liudna

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.