Aiškiaregė Skarlet Johanson

Skarlet Johanson – kukli mergaitė. Ji priprato būti žvaigžde, nors daugelis galvoja, kad garsenybe ji tapo tik dabar. Tai netiesa. 20-metė Skarlet žinoma jau 12 metų. 8-erių ji jau vaidino Brodvėjaus pastatyme drauge su Itanu Hoku, nors niekas to jau nebeatmena. Tačiau vėliau, kai pradėjo filmuotis Holivude, iš pradžių vaikiškuose, paskui paauglių filmuose, jos veidelis nuolat puikavosi mergaitiškų žurnalų viršeliuose. Taigi, ji – žvaigždė.

Mergaitė su celiulitu

Skarlet – netobula. Ji turi celiulito (jį mes pastebėjome „Pasiklydę vertime”). Yra mažo ūgio (vos per 1,60 metro, tačiau aktorei tai pranašumas – šalia jos netgi Tomas Kruzas atrodys gigantas). Jos prastas sukandimas, tačiau tai jai suteikia Monos Lizos šypseną. Raskite nors vieną Holivudo žvaigždę ar megažvaigždę, kurios akys taip spinduliuotų laime. Ne akys, o tiesiog dvi bengališkos ugnelės!

Režisieriai seniai aiškina, jog Skarlet protinga ne pagal savo metus. Dar daugiau – išmintinga. Todėl ji moka džiaugtis gyvenimu ir pamiršti nusivylimus, nors jų ir buvo. Merginos tėvai išsiskyrė, kai ji dar buvo kūdikis. Skarlet teko blaškytis tarp mamos Niujorko ir tėvo Los Andželo, kol išmoko tuo mėgautis: „Gyvenimo džiaugsmas – judesys”.

Jos balsas prikimęs, netgi neįprastai. Režisieriai jos klausinėja: „Vaikeli, kas tau? Peršalai? Angina?” Šou verslo atstovams tai patinka, o Skarlet – gąsdina. Ji žino, jog jos seksualus kontraltas gali visokių pokštų iškrėsti, blogiau nei berniukams brendimo periodu. „Kartą peržiūros vadovas pagyrė mano balso tembrą. Sutrikau ir kaip pridusintas jaustukas išspaudžiau: „Ačiū”, – prisimena S. Johanson.

Trisdešimtmetė

Sofija Kopola, filmo „Pasiklydę vertime” režisierė, vaidinti Skarlet pakvietė dėl jos „be galo ramaus, išmintingo trisdešimtmetės, daug mačiusios moters žvilgsnio”. Dabartinis jaunimas tokį žvilgsnį retai turi. Pati aktorė sako, jog niekada ir nenorėtų filmuotis juostoje apie mergaitę, padedančią badaujantiems Ruandos vaikams, o vėliau surandančią tikrąją meilę. Tai pasakos, o jomis Skarlet netiki. Ji nori filmuotis tokioje juostoje, kuri atima žadą.

Atrodo, jog Skarlet visuomet buvo trisdešimties. Būdama 13-os ji filmavosi drauge su Robertu Redfordu, o šis pasakė: „Čia kažkas ne taip. Mažylei jau turėtų būti trisdešimt metų”.

Skarlet patinka suaugę vyrai. „Jie geriau mane supranta”, – tikina ji. Bilis Bobas Torntonas tvirtino, jog 15-metė Skarlet jį gerokai nustebino. „Aš vaidinau su moterimi, o ne su geltonsnape mergaite. Ji netgi šiek tiek baugina, būtent nesutapimas mergaitiškos išvaizdos ir filosofijos profesoriaus inteligencija.”

Stebuklas – dvynys

Skarlet – ne vieniša. Ji turi brolį dvynį. „Šiaip jis yra mano jaunesnysis brolis, aplenkiau jį 3 minutėmis”, – sako Skarlet. Tiesa, dar yra ir vyresnysis brolis. Kartą jis perbėgo seseriai skersai kelio. Tą dieną mama abiejų vaikų į mažųjų aktorių atranką nepaėmė – vyresnįjį nuvedė, o 7-metę Skarlet pasiuntė į fitneso klubą taisyti figūros. Taip būsimoji žvaigždė pirmą kartą susidūrė su būtinybe tobulinti save, ir ji pademonstravo didelę valios jėgą. Skarlet reikalavo mamos vedžioti ją į atrankas vos ne kiekvieną savaitę, ir jai pasisekė.

„Žinau, kur slypi mano paslaptis. Jau vaikystėje atrankose iš karto žinodavau, bus kas nors su tuo žmogumi ar ne. Tai kažkas tarp aiškiaregystės ir fizionomikos. Žiūriu – ir viską žinau apie tą vyrą ar moterį. Pasinaudoju tuo žinojimu, todėl man lengva su žmonėmis, ypač tais, kurie ką nors slepia”, – šypsosi Skarlet.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.