Talentingas vyras: naudojimo instrukcija

Kuriantys žmonės yra unikalūs, nepakartojami. Dažniausiai jie būna išdidūs, ambicingi, o svarbiausia – jų galvose slypi daugybė minčių. Šie žmonės neretai susimąsto apie visatą, žmogaus būtį, pasaulio prasmę… Kodėl? Mokslo požiūriu kūrybiškų, į humanitarinius mokslus linkusių žmonių labiau išvystytas dešinysis smegenų pusrutulis, kuris skatina gabumus kūrybai. O psichologai mano, kad viskas yra šiek tiek paprasčiau.

Gimęs žmogus jau turi tam tikrų gabumų. Augant jo talentai išryškėja. Vieni žmonės savo vietą gyvenime suranda būtent todėl, kad juos apdovanojo gamta. Gražus balsas leidžia tapti dainininku, sugebėjimas piešti – dailininku, mokėjimas valdyti žodį – rašytoju… Nepaisant to, ar sėkmingi kuriančio žmogaus santykiai su išoriniu pasauliu, jis turi dar ir vidinį gyvenimą, kurį sudaro apmąstymai, įvaizdžiai ir fantazijos. Būtų puiku, jeigu nebūtų taip siaubinga. Taip yra todėl, kad kūrybingi žmonės asmeniniame gyvenime – nepakenčiami ir kaprizingi. Šiuo atveju kalbame apie vyrus, linkusius į kūrybą. Kaip sugyventi su kaprizingu, ambicingu, talentingu ir unikaliu genijumi, koks yra jūsų mylimasis?

Aktorius

Suteikite jam erdvės. Aktoriams scenos reikia ne tik teatre, bet ir gyvenime. Suprantama, niekas nereikalauja namuose įrengti podiumą. Tiesiog vyrui aktoriui reikalinga savotiška aikštelė, laisva vieta. Kalbame ne tik apie patalpą, bet ir apie santykius. Jis mėgsta veiksmų laisvę – taip pat perkeltine prasme. Kai skirtingose situacijose jis nuolat regi tą pačią reakciją – tai gali įgristi. Būtina skirtingai reaguoti į jo veiksmus. Pavyzdžiui, pusryčiaudamas jis vaizduotėje susikūrė niūraus žmogaus paveikslą ir į jį įsijautė. Apsimeskite rūpestinga mamyte, kuri guodžia nuskriaustą vaiką. Po minutėlės jam tai nusibos, ir jis susigalvos naują vaidmenį.

Jūs turite išmokti žaisti taip, kaip ir jis. Talentas nebūtinas. Pakanka žinoti, kad jis vaidina, ir įsivaizduoti, kaip elgtumėtės, jeigu tai vyktų iš tikrųjų. Po to galite elgtis kaip visada arba, atvirkščiai, viską apversti aukštyn kojomis. Bet kokiu atveju, „gyvenimas – teatras, žmonės – aktoriai”.

Rašytojas, Dailininkas, Poetas

Tapkite jo mūza. Dauguma didžiųjų pasaulio dailininkų tapė savo mylimųjų portretus arba lipdė jų statulas. Poetai taip pat skyrė eiles mylimosioms. Šios profesijos žmonėms mūza būtina. Jūs privalote visada būti paslaptinga, kad liktumėte vieninteliu savo vyriškio įkvėpimo šaltiniu, kad rašytojas ar poetas nepatrauktų jo ieškoti į striptizo klubą ar dar kur nors. Tiesa, to labiau reikia dailininkams ir poetams. O rašytojams dažniausiai trūksta paramos. Prisiminkite, kaip L. Tolstojaus žmona tris kartus perrašinėjo „Karą ir taiką”. Tai bent pagalba vyrui. Žodžiu, įkvėpkite ir palaikykite!

Muzikantas

Kantrybės! Apsišarvuokite neregėta kantrybe. Šios profesijos žmonės – ne šiaip kūrybingi, jie tiesiog apsėsti. Jeigu jis ne tik kuria ir atlieka muziką, bet dar ir rašo savo dainų tekstus, susidūrėte su poetu, muzikantu ir artistu viename! Vadinasi, jūs taip pat privalote atlikti daugiau funkcijų. Tikimės, kad jūsų muzikantas nėra „beviltiškas”. Daugelis jų – ramūs, netgi šeimyniški žmonės.

Tačiau muzikai kurti jiems periodiškai reikia emocijų protrūkių. Tai gali būti triukšmingas skandalas, po kurio jis ramiai sėda prie mėgstamo darbo. O jūs įniršusi raudate virtuvėje. Jeigu jis dirba su grupe, tada iki vėlyvos nakties užtruks repeticijose. „Lengvesniu” atveju su muzikantu reikia apsišarvuoti kantrybe ir išmokti laukti! Bet jeigu jūsų genijus – „trys viename”, pratinkitės prie savo vyro gerbėjų, vienatvės per gastroles arba susiraskite darbą jo komandoje, kad visada būtumėte kartu. Galbūt tapkite jo grimuotoja.

Genialusis vyras ir niūri buitis

Kūrybiški žmonės itin jautrūs. Dažniausiai jie yra estetai, linkę į nesaikingumą. Pasąmonėje jie mano, kad tikroji laimė – kančios. O sąmoningai jie, kaip ir kiti žmonės, akivaizdžiai siekia laimės bei gerovės. Tačiau kad kūrybingos asmenybės galėtų dirbti, jiems būtinas stresas. Įvykiai, sukeliantys ryškių emocijų – nuostabą, pyktį, džiaugsmą, – neretai ir paskatina kurti šedevrus.

Pagrindinis genijaus stimulas – įkvėpimas. Būdami jausmingi, talentingi žmonės siekia idealizuoti pasaulį, taip išgaudami harmoniją. Daiktai, kurie įkvepia kūrybingą žmogų, glaudžiai susiję su daiktais, sukeliančiais stiprų pasibjaurėjimą.

Pavyzdžiui, per dar vieną skandalą jūsų genialųjį vyrą gali sužavėti ryškios emocijos, tačiau jis nuoširdžiai kentės, išvydęs jus, vilkinčią nešvarų chalatą, su plaukų suktukais. Kūrybos žmonės labai dvasingi. Niūri buitis juos gąsdina. Jiems reikia grožio ir harmonijos. Tačiau nesuklyskite, manydamos, kad švariuose jaukiuose namuose jis jausis laimingas.

Kiekvieną akimirką jis gali nutarti, kad harmonija ir laimė jam – basomis klaidžioti po pasaulį ir želdintis ilgą barzdą. Taigi teks išmokti pajusti, kokia aplinka kuriuo metu jūsų kaprizingam talentingam mylimajam palankiausia. Nors pasitaiko ir tokių vyrų, kurie mėgsta gaminti valgį ir tvarkytis namuose. Tai savotiškai juos įkvepia.

Genialusis vyras ir jūsų kūryba

Kai kada talentingas būna ne tik jūsų mylimasis, bet ir jūs pati. Ar kūrybingi žmonės sutaria? Žinoma, susigyvena, bet tik tada, kai stipriai myli. Yra daugybė puikių porų, kurios kartu dirbo teatre, rašė knygas ar fotografavo gamtą… Žmones labai suartina bendri interesai. Bet jeigu jūs taip pat geniali – esate ne mažiau kaprizinga ir jautri nei jūsų partneris.

Susiformuoja įdomus reiškinys. Jus traukia vieną prie kito it magnetas. Bet vos tik susijungiate, įvyksta atbulinė reakcija ir jūs „atšokate” vienas nuo kito, lyg sviedinys nuo sienos. Kaip sakoma: kartu – ankšta, atskirai – nuobodu. Bet kokiu atveju jums kaip jautriems žmonėms teks nuolat vienas kitam nusileisti. O kaip ryškioms ir ambicingoms asmenybėms – nuolat išgyventi skandalus, aistrų įkarštį ir spalvingas emocijas. Ir tai nėra blogai.

Tik nemanykite esanti „pilka pelytė”, kuri turi nuolat derintis prie savo kaprizingo ir bjauraus vyro. Labiau tikėtina, kad „žaisite” tuos žaidimus, kurių taisyklės keičiasi proceso metu. Tačiau ažiotažas ir emocijų audra su kūrybingu vyru jums garantuoti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.