Darbo partijos lyderis V.Adamkaus Prezidentūrą įtaria melu

Viktoras Uspaskich griežtai atmeta Prezidentūros paskelbtą informaciją apie neva jo daromą spaudimą socialdemokratų lyderiui A.Brazauskui ir teigia, kad jo vadovaujama partija ir toliau yra pasiruošusi tęsti pradėtus darbus Vyriausybėje, o paskelbtą informaciją apie ketinimus trauktis, esą išsiskyrus požiūriams dėl Europos sąjungos paramos skirstymo, laiko visiškai nepagrįstais bei įtaria Prezidentūrą politiniu šantažu.

„Griežtai neigiu bet kokius gandus apie daromą spaudimą socialdemokratams, o dėl tokių gandų, paviešintų vakar, ketinu kreiptis į teisines instancijas”, — pareiškia jis.

Darbo partijos lyderis pabrėžia, kad net neketina taikstytis su tokio lygio politinėmis manipuliacijomis ir dės visas pastangas užkirsti kelią panašiom spekuliacijoms.

„Lietuvos Respublikos Prezidentą laikiau demokratijos vertybes gerbiančiu ir už jas kovojančiu asmeniu, tačiau po vakar dienos įvykio esu priverstas keisti šį savo požiūrį. Apgailestauju, kad jis ar jo vadovaujama institucija išduoda tai, kas mums visiems yra brangu, dėl ko mes jį palaikėme ar rėmėme”, — sako jis.

Vertindamas Prezidento viešus pareiškimus vakar, Darbo partijos lyderis pareiškia, kad jam tai primena gerai surežisuotą „juodųjų technologijų” spektaklį, primenantį garsiuosius Prezidentūros skandalus.

„Šioje situacijoje politinio šantažo auka tampu pats, nes tai, kas buvo pasakyta vakar, adresuota man asmeniškai ir tai pasakyta net nedalyvaujančio koalicijoje trečio asmens lūpomis”, — teigia V.Uspaskich.

Jis ragina Prezidentą kuo greičiau atsiprašyti už melagingos informacijos platinimą, nurodant jos šaltinius bei suinteresuotus asmenis.

„Asmeniškai kviečiu Prezidentą viešai paskelbti vakar dienos spekuliacijų užsakovus bei šaltinius ir raginu jį atsiprašyti visų Lietuvos žmonių už valstybės skaldymą”, — sako jis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , .

7 atsiliepimai į "Darbo partijos lyderis V.Adamkaus Prezidentūrą įtaria melu"

  1. belieka

    belieka tik pasakyti-kuo pats kvepia, tuo ir kitus tepa.

  2. Juozas

    Na ką jūs gerbiamieji šnekat. Juk jis tiek žada daug ir trupiniukų saleje nuo savo puotų stalo paberia. juk brazauskininkai darmažiau žadėjo, o kiek jau valdo (atsiprašau-plėšia) mūsų Lietuvėlę. Duokim ir šitam ponui dar daugiau paplėšti. Kai paskui kas jį kuom nors ir mėgins kaltinti, tai jam bus lengva priminti, kad niekas iš mūsų jo kaip katės maiše nepirko. Dauguma jo plėšiko savybių jis ir dabar atvirai nachališkai rodo mums tiesai panosyn. Vagis yra drovesnis už plėšiką. Gaila tik, kad tie kurie jį ateityje išrinks, neskaitys šito ir gal būt iš viso pragėrė savo sugebėjimą skaityti. Mes esame dabar jų rankose. Ir Lietuvos ateitis taip pat. Na, o kai išvyks iš šalies paskutiniai neprasigėrę mūsiškiai, tada ir bus prabalsuota apie ką tik plėšikėliai panorės. Svarbu jiems bus gauti nors kiek dar milijonėlių rublelių prieš pilnai pasišalinant į Bachamų salyną.

  3. antose

    saunuolis Uspaskichas!!!ateina galas mazumoms 😀

  4. Raske

    Turiu drauge,ruse,kuri jau seniai gyvena Lietuvoje.Po rinkimu kai laimejo Uspaskichas,sako ji man:
    na ka jus isrinkote,taigi jam ant kaktos parasyta „Chamas”

  5. Kazys

    Gerbiamieji lietuvaičiai, ar ne pavydas verčia jus šmeižti aktyvų žmogų. Tiek laiko visos teisinės valstybės struktūros, kurios gali pasinaudoti galingiausių pasaulio valstybių pagalba, nieko konkretaus prieš ji neranda. Ką tai reiškia? Ar jūs ant tiek kvaili? Ar suinteresuoti? Norisi paklausti, kas jums už šmežtą moka?

  6. i Kazys

    Nesuprantu kaip galima teisinti V. Uspaskyh, kai jo proteguojamose imonese akiplesiskai apvaginejami zmones, net ju busimu penciju saskaita. Tai tik viena. O kur dar jo sejamas melas, neissiauklejimas, politines kulturos chamiskumas ir kt. Manau, kad greitai visa tai bus teisiskai ivertinta.

  7. Kaziui

    Teisinem strukturom,net neprileido suzinoti diplomo gavimo istorijos.taip pat pats suvirintojas nepristate savo grupioku/nors vieno/,kad mes patiketume.Tu ne Kazys Tu turbut Ivanas.
    IR mes nesmeiziame ,bet ginames nuo vagiu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.