Sulaikyti lenkaitės skriaudikai

Transporto policijos pareigūnams pavyko sučiupti beveik prieš mėnesį Kaune Lenkijos pilietę apiplėšusius nusikaltėlius. Įtariama, kad namo vykusią studentę apvogė Rukloje gyvenantis 23 metų jaunuolis ir 40-metis Karmėlavos gyventojas.

Kaip jau rašėme, 20-metė Lenkijos pilietė buvo apiplėšta sausio 19-osios naktį, kai, likus porai valandų iki autobuso išvykimo, požemine perėja ėjo iki Geležinkelio stoties pasišildyti. Katovicų aukštosios mokyklos studentė, kuri pusę metų mokėsi uostamiesčio kolegijoje pagal tarptautinę mainų programą, iš Klaipėdos per Kauną vyko namo, tačiau jos kelionę sutrukdė netikėtas užpuolimas. Lenkijos pilietė apiplėšta vos įėjusi per stiklines požeminės perėjos duris, šalia buvusio kino teatro „Planeta”. Paskui ją ir draugę sekę du vyriškiai išplėšė iš merginos rankų mobilųjį telefoną, po to nuo peties nutraukė rankinę, kurioje buvo visi lenkaitės dokumentai, fotoaparatas, keli šimtai zlotų ir keliasdešimt litų. Užpuolikų tąnakt dar mėgino ieškoti policija, tačiau paieškos buvo nesėkmingos.

Nukentėjusioji materialinę žalą įvertino 3690 litų. Namo į Katovicus studentė išvyko kitu autobusu, kai jai buvo išduoti nauji dokumentai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.