Jake Gyllenhaal kiną iškeistų į puodus

Holivudo vienišius ir vienas geidžiamiausių jaunikių Jake Gyllenhaalas teigia, kad savo meilę aktorystei iškeistų tik į… puodus.
Pasirodo dramos „Kuprotas kalnas” žvaigždė nuo mažumės domisi kulinarija ir dažną laisvą vakarą praleidža ne Holivudo vakarėliuose, o namie sukinėdamasis virtuvėje.
„Kulinarija mano aistra ir sena meilė. Pats geriausias mano draugas, bei šiaip daug bičiulių yra virėjai, todėl mes dažnai leidžiame vakarus kartu ką nors gamindami ir plepėdami”, – pasakojo aktorius.
Aktorius teigia esantis neišrankus maistui ir negalintis įvardinti mėgstamiausio patiekalo, tačiau dažniausia jis gamina pastą, įvairius daržovių troškinius, o ypatingesniai atvejais – avieną su pomidorais.
„Maisto gaminimas tarsi performansas, juk geru patiekalu, kaip geru vaidmeniu taip pat galima papirkti moteris”, – merkė akį Jake’as.
„O jei moters nesugebėčiau papirkti savo išvaizda ir net savo patiekalais, tuomet po vakarienės galėčiau sušokti jai striptizą. Kodėl gi ne, jei ji to išties verta. Aš gi aktorius”, – sakė aktorius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.