Pasaulinės šokių ir sporto šokių tarybos 2006 Europos medalininkų šokių čempionatas

2006 m. vasario 18 d. Vilniuje, „Siemens” arenoje, vyks Europos medalininkų šokių čempionatas, kurį pristato Pasaulinė šokių ir šokių sporto taryba (WD&DSC). Šios šokių profesionalų organizacijos vienas pagrindinių tikslų – populiarinti pramoginius šokius kaip sveikos gyvensenos ir laisvalaikio praleidimo būdą. Čempionate dalyvaus įvairių profesijų ir įvairaus amžiaus šokėjai, mylintys šokius ir skiriantys jiems savo laisvalaikį.
Į renginį atvyks svečiai iš Prancūzijos, Portugalijos, Danijos, Rusijos, Ukrainos, Estijos, Latvijos, Lietuvos bei kitų Europos šalių. Savo sugebėjimus rodys moksleiviai, studentai, suaugę ir šokėjai, vyresnieji nei 35-mečiai. Kartu su žiūrovais porų meistriškumą vertins teisėjų komisija iš 7 šalių. Pirmieji čempionato turai prasidės 10 val. ryto.

Vakarinėje dalyje, kuri prasidės 18.30 val., galima bus stebėti Pasaulio ir Europos čempionus – Klaipėdos universiteto Lotynų Amerikos šokių ansamblio „Žuvėdra” pasirodymus, Europos medalininkų finalus ir dviejų geriausių pasaulyje sportinių šokių profesionalių porų pasirodymus – šoks 2005 metų WD&DSC pasaulio, 2004 metų Europos Standartinių šokių čempionai Mirko Gozzoli ir Alessia Betti (Italija) ir 2005 metų WD&DSC pasaulio Lotynų Amerikos šokių vice-čempionai, 2004 metų WD&DSC pasaulio ir Europos Lotynų Amerikos šou programos čempionai Michael Malitowski ir Joanna Leunis (Lenkija). Tokio lygio profesionalūs šokėjai Lietuvoje šoks pirmą kartą.

Beje, jei renginio svečiai neužmirš atsinešti šokių avalynės, čempionato pertraukėlių metu patys galės šokti aikštelėje, kurioje ką tik šoko pasaulio šokių žvaigždės. Koncerto metu gros „Vilniaus Salonistai”, dainuos Lietuvos estrados atlikėjai. Visus, mylinčius šokius, kviečiame pašokti ir praleisti keletą malonių akimirkų šokių aikštelėje.

Bilietus platina „Tiketa”, kainos nedidelės: rytinė dalis – 5 Lt; vakarinė dalis – 25 Lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.