Būsimiems jaunavedžiams Šv. Valentino dienos proga – originali šokių centro dovana

Šokių centras „Dileksa” skatina įsimylėjusias ir seniai draugaujančias poras tuoktis. Artėjančios Šv. Valentino dienos proga šokių centras skelbia akciją „Nebijok antspaudo pase!” ir visiems Meilės dieną atnešusiems pareiškimus į Vilniaus Santuokų rūmus dovanoja nemokamą šokių pamoką.
„Vasario 14-oji – puiki proga ne tik nustebinti mylimą žmogų mielomis dovanomis, bet ir pasipiršti, sustiprinti meilės ryšį santuoka. Pastaruoju metu jaunimas vengia įsipareigojimų, santuoka prarado savo žavesį. Kai kurios poros netgi susilaukia vaikų, kartu juos augina, bet vis tiek nesusituokia. Norime padrąsinti jaunimą atgaivinti santuokos prasmę ir gyventi katalikiškai”, – drąsino poras šokių centro „Dileksa” direktorė Jelena Aleksandravičienė.
Vienuolika metų veikiantis šokių centras „Dileksa” nori, kad pirmasis jaunavedžių šokis liktų vienintelis ir nepakartojamas! Ir visiškai nesvarbu, kad įsimylėjėliai niekada nemokėjo šokti valso. Šokių centro „Dileksa” profesionalūs šokių mokytojai padės jiems pasirinkti muziką ir sukurs šokio choreografiją. Tai net nebūtinai turi būti tradicinis valsas. Galima visus nustebinti ir meilės šokiu rumba.
O gal būsimi jaunavedžiai turi savo mėgstamą dainą, kurią girdėjo pirmojo pasimatymo metu? Šokių centras „Dileksa” gali paversti ją jaunavedžių šokiu.
„Šios akcijos tikslas – išmokyti būsimus jaunavedžius taip sušokti savo pirmąjį šokį, kad jis nustebintų visus vestuvių svečius ir liktų vienu įsimintiniausiu svarbiausios gyvenimo šventės akcentu”, – sakė J.Aleksandravičienė.
Šokių centras „Dileksa” jau spėjo išgarsėti visuomeninėmis akcijomis. Praėjusių metų lapkritį jis surengė akciją „Šokantis Vilnius”, kuri sulaukė didžiulio vilniečių susidomėjimo. Per kelias dienas į nemokamas šokių pamokas susirinko keli šimtai vilniečių.
Kita akcija moksleiviams ir studentams „Šok su žvaigžde” pritraukė grupės „69 danguje” narės Karinos Krysko gerbėjus ir visus kitus, norinčius išmokti šiuolaikinių šokių.
Sausį „Dileksa” dovanojo nemokamas šokių pamokas likimo nuskriaustiems vaikams. Visą savaitę profesionalūs šokėjai ir žavioji grupės „69 Danguje” atlikėja Karina Krysko populiarių hip hopo, street dance ir kitų šiuolaikinių šokių nemokamai mokė Vilniaus 1-ųjų vaikų globos namų ir vaikų globos namų „Gilė” auklėtinius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Būsimiems jaunavedžiams Šv. Valentino dienos proga – originali šokių centro dovana"

  1. kakaka

    😳 😀 🙂 😛

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.