„LT United” iki dalyvavimo „Eurovizijos” atrankoje surengs specialius pasirodymus svarbiausiuose renginiuose

Labiausiai intriguojanti nacionalinės „Eurovizijos” atrankos grupė „LT United”, dar nė karto viešai nekoncertavusi, jau kelios savaitės yra atakuojama pasiūlymais pasirodyti įvairiuose renginiuose. Kol kas „LT United” dainą „We Are the Winners” girdėjo tik žurnalistai, kuriems sausio viduryje buvo surengtas specialus dainos pristatymas „Siemens” arenos Atėnų ložėje.
„Tačiau kelis pasiūlymus koncertuoti priėmėme – tai svarbūs renginiai, kvietimas kuriuose sudalyvauti liudija pripažinimą”, sakė „LT United” vadybos reikalus kuruojančiuos muzikos agentūros M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.
Prezidento Valdo Adamkaus globojamuose „LT tapatybė” apdovanojimuose, kurie vasario 14 dieną vyks Prezidentūroje, „LT United” muzikantai pakviesti atlikti Lietuvos Respublikos himną. Kol kas pirmas viešas eurovizinės dainos „We Are the Winners” atlikimas įvyks vasario 25 dieną – pagrindiniame LKL sezono renginyje „Žvaigždžių diena” ir „Bravo” muzikos apdovanojimuose. Tą patį vakarą daina nuskambės ir LTV „Eurovizijos” atrankos konkurso dainos pusfinalyje.
„Kalbėdami, kad su daina „We Are the Winners” būsime pastebėti, neapsirikome. Publika supranta, kad šis kūrinys yra vertas atstovauti Lietuvą Graikijoje. To įrodymas – dar nekoncertavusi grupė jau kviečiama į svarbiausius renginius”, sakė Vaidas Stackevičius.
Tiesiogiai transliuojami ir didelę televizijos žiūrovų auditoriją sutraukiantys renginiai pagaliau suteiks progą visiems išgirsti garsiąją grupės dainą „We Are the Winners”. LKL generalinis direktorius Linas Gilys, komentuodamas būsimą grupės pasirodymą, sakė: „Mums ypač malonu, kad renginyje dalyvaus „LT United”. Tai – unikalus ir intriguojantis projektas, ne veltui lyginamas su Lietuvos krepšinio rinktine. Neabejoju, kad grupės pasirodymas „LKL Fastum Gel žvaigždžių dienoje” bus smagus publikai, krepšininkams ir patiems muzikantams.”
Grupę „LT United” sudaro Andrius Mamontovas, Saulius „Samas” Urbonavičius, Viktoras „Ve” Diawara, Marijonas Mikutavičius, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas. Jų atliekamas kūrinys „We Are the Winners” pateko į „Eurovizijos” konkurso nacionalinės atrankos pusfinalį, kuris vyks vasario 25 dieną. Nacionalinės atrankos finalas bus surengtas kovo 4 dieną. 51-asis „Eurovizijos” dainų konkursas gegužės 18 ir 20 dienomis vyks Graikijoje, Atėnų olimpiniame sporto komplekse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , , , , .

21 atsiliepimas į "„LT United” iki dalyvavimo „Eurovizijos” atrankoje surengs specialius pasirodymus svarbiausiuose renginiuose"

  1. Morta

    we are the winner of Eurovision!!!!!!!!! 😛 😀 🙂

  2. waywa

    JEEEE jums pawykoooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  3. as... komentuotoja

    isgirdau sia daina…ir ee… na galwoju..puse welnio..tada isgirdau dar karta(weliau ta pacia diena) ir dabar sakau jog ji isties gera.. ‘weza’ taigi.. Mums pavyyyks…. uzimti ne paskutine wieta… garantuoju.. xe 😀

  4. LT UNITED

    BALSUOJAM UZ JUOS!!! JIE UNREAL PASIRODE, O GRAIKIJOJ DAR DIDESNI SOU PARODYTU!!! 😀

  5. yes

    As manau, kad neverta dziaugtis, jie is tikro ne per geriausiai tinka

  6. winner

    jau buvom nuvaziave i eurovisija ir su greitom ir su letom dainom… ir kas is to?? paskutines ir pries paskutines vietos!!! viena karta reik parodyt kas per velnias ta LiETUVA!!!! jei nelaimesim tai nors busim isgirsti!!! taigi..VOTE,VOTE,VOTE FOR THE WINNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀

  7. karoce

    nup…… man taj ce shajpos ish lietjuvos ….nuwarom i eurovizija ir apsikwajlinam kajp nzn kas…. geda bjus!!!!!!!!!!!!! 🙄 🙄 🙄

  8. neziniuke

    Gal zinot kas kur galima parsisiusti ta LT-United daina? 🙂

  9. APIE EUROVIZIJA IS PIRMU LUPU:

    EUROVIZIJA – „KOMIKU ILIUZINE VIZIJA”, 2006 02 26 21:39
    APIE EUROVIZIJA DAR KARTELI:
    Paskutiniame pusfinalyje, deja, dar prastesne situacija, nors atlikejai gal ir idomus kaip asmenybes. Bet tik tiek! Juokingai atrode „LT UNITED” vyrai, kai uztrauke vaikiska dainele..Manau, kad jie Lietuvos vidutinio lygio nepasieke, o pavadinimas labai skambus:)
    ONSA nors ir sauni grupe, bet, regis, irgi „nutrauke” i sali..
    DOVILE – mergaite kupina aikstingu pasisakymu, bet balselis jos per silpnai skambetu Eurovizijos erdveje..!
    Juokingi ir KRITIKAI, kurie nulenke galva pries daugiametes sou zvaigzdutes – nei vieno blogo zodzio apie „LT United”, tarsi jiems kas butu burnas „uzkises” (idomu kuo?:).. Stai Tau ir teisybe apie Eurovizija!

  10. DAR KAI KAS

    JAU GERIAU BALSUOSIU UZ KATES BENAMES NEI LT UNITED..:)

  11. Moonlana

    Man sita daina iskart isimine ir veza, negaliu visa diena ja dainuot norisi 😀 . Tikrai liksim pastebeti, lietuviai auksciau nosis.

  12. gita

    SUPER!!! LT UNITED
    Kol negirdejau dainos, vertinau skeptiskai, taciau kai isgirdau, ziauriai patiko. Butinai reikia siusti juos. Ne kad laimetu, o parodytu, kad mums ant tos ispustos eurovizijos ir jos standartu nusi…
    👿

  13. x

    😛

  14. Moonlana

    Žmonės negaliu atsiklausyti šitos dainos, tiesiog neiškrenta iš galvos. Tikėkimės ir europiečiams neiškris jei jie varys. I rtai tikrai įdomi daina, kurios tikrai nepamirš kai reikės vertinit. 😀

  15. sanny

    su tokiu skambiu pavadinimu nuvaziuvus i graikija ir laimeti zemesne nei 1 vieta butu geda, bet… kadangi to galime maziausia tiketis, tai gal ir suabejoti vertetu 🙄

  16. DEMESIO

    manau, kad reiktu atkreipti demesi i kitus daininkus – kupstas, auguste ar kt.
    Nes su tais vyrukais su juodais drabusziais tik apsijuoksime..
    Pazvengciau, kai jie ten vel paskutine, o gal nei tos vietos nepaimtu:)))

  17. MAN PATIKO TAI:

    EUROVIZIJA – „KOMIKU ILIUZINE VIZIJA”, 2006 02 26 21:39

    APIE EUROVIZIJA DAR KARTELI:

    Paskutiniame pusfinalyje, deja, dar prastesne situacija, nors atlikejai gal ir idomus kaip asmenybes. Bet tik tiek! Juokingai atrode „LT UNITED” vyrai, kai uztrauke vaikiska dainele..Manau, kad jie Lietuvos vidutinio lygio nepasieke, o pavadinimas labai skambus

    ONSA nors ir sauni grupe, bet, regis, irgi „nutrauke” i sali..

    DOVILE – mergaite kupina aikstingu pasisakymu, bet balselis jos per silpnai skambetu Eurovizijos erdveje..!

    Juokingi ir KRITIKAI, kurie nulenke galva pries daugiametes sou zvaigzdutes – nei vieno blogo zodzio apie „LT United”, tarsi jiems kas butu burnas „uzkises” (idomu kuo?.. Stai Tau ir teisybe apie Eurovizija!

  18. :D

    ka jus pienburniai apie eurovizija suprantat…klausykit savo yvu ir uziciaupkit, nes lt united padare tai ko gal ir truko mums…visi kiti kandinatai labai monotoniski, o jie nauji, energingi, daina paprasta ir lengva ja isimint…tai sou!!! sekmes jiems!!!

  19. marlo

    gal zinot is kur atsisiusti lt united daina jei zinot please parasykit i mano pasta?

  20. X-limit

    lt united yra zaibys

  21. Erika

    Šaunuoliai pasirodė cool eurovizijoje Svarbiausia jog išsiskyrė iš visų.Jų pasirodimas buvo lb įdomus.Štai kodėl gavo 6-tą vietą.Kitoms šalims padarė gerą įspūdį.Vos nenugriuvau nuo kėdės žiūrėdama,kaip juokinga buvo 8) 😀 😛 Nors mano mokytojas sako,jog už juos balsavo daugiausiai gėėėjų, 😕 😳 😐

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.