Naujoje „Nabuko” virtuvės baldų studijoje – dizaino temomis kuriamas gyvenimo būdas

Šiandien, vasario 2 d., atidaroma ‘Nabuko” virtuvės baldų studija. Naujoje vietoje, prekybos parke „Banginis”, įsikūrusi studija klientus pasitinka nauju šūkiu ir nauja veiklos strategija – „studijos” koncepcija. Pristatomojo renginio metu po vienu stogu įsikurs ne tik baldų, bet ir gėlių, tapybos bei šokio studijos.

„Džiaugiamės naujos „Nabuko” studijos atidarymu, – teigė UAB „Libros Holdingas” direktorius Tomas Juška. – Jei per praėjusius metus ši įmonė tikrai stokojo dėmesio iš „Libros Grupės” pusės, tai nuo šių metų sausio mėnesio situacija iš esmės pasikeitė – visa mūsų grupė ir ypač aš pats asmeniškai nuo šiol skirsiu išskirtinį dėmesį „Nabukui”. Tikrai dideliais pokyčiais organizacijos viduje bus siekiama, kad klientai visada ir viską gautų laiku ir iš pirmo karto”.

Pasak T. Juškos, „Nabuko” studijose klientai visuomet bus maloniai ir profesionaliai aptarnaujami, surandami geriausi virtuvės baldų sprendimai, realizuojant jų norus ir idėjas. „Klientai tikrai jaus, kad mes įdėmiai įsiklausome į jų norus, ir kad jie realizuoja savo svajones vietoje, kurioje kuriama tikrai jaukių namų aplinka”, – teigė T.Juška.

Naujoje 500 kv. m studijoje eksponuojamos virtuvės dizaino temos yra šiuolaikiškos ir funkcionalios, pasižyminčios aukščiausios kokybės medžiagomis, furnitūra ir aksesuarais. Norintys įsirengti virtuvę klientai čia turi galimybę ne tik išsirinkti esamą, bet ir su profesionalia „Nabuko” dizainerių pagalba suprojektuoti virtuvę, artimą kiekvieno gyvenimo būdui.

Šiuo metu studijoje eksponuojama daugiau nei dvidešimt virtuvės dizaino temų. Viena iš jų – tema Nova, sujungianti brandų modernumą su solidumu ir santūria elegancija bei kviečianti eksperimentuoti be rizikos. Natūralios vyšninės spalvos Žara plius išsiskiria integruotomis juodu blizgiu emaliu dažytomis durelėmis. Natūralumu spinduliuoja iš ąžuolo pagaminta Žara, o koncepcinė Alter virtuvė pritaikyta jaunimo gyvenimo būdui.

„Virtuvė – įsiliejantis į būstą ir pritampantis prie žmogaus meno kūrinys. Mūsų studija – lyg kūrybinė dirbtuvė, kurioje brandinamos idėjos. Kiekviena dizaino tema yra individuali, unikali ir pritaikyta skirtingiems poreikiams. Mes klientams studijoje parduodame ne baldus, o sprendimus – dizaino temas parenkame kiekvieno gyvenimo būdui ir skoniui. – sakė Rasa Radzevičienė, UAB „Nabukas” generalinė direktorė. – Taip kūrybos procesas tampa paprastu, lengvu ir suteikiančiu žmogui daug šiltų emocijų”.

„Nabukas” šiuos metus pradeda ir nauju šūkiu – „Nabukas” būstą paverčia namais. „Naujas šūkis atskleidžia tai, į ką mes orientuojamės – namų kūrimas prasideda nuo poreikių ir idėjų, o baigiasi grožiu ir funkcionalumu. – pasakojo R.Radzevičienė. – Virtuvėje gaminame maistą, susitinkame su draugais, vakarus leidžiame su šeima, – tai yra svarbiausia namų vieta. Įrengus šią erdvę, būstas tampa tikrais namais, spinduliuojančiais šiluma”.

Baldų studijos atidarymo renginyje – šokio, tapybos ir gėlių studijos

Idėjos subrandinimas, kūrybinis procesas ir techninis darbas. Tai dažniausiai naudojami žodžiai aprašant tai, kas vyksta studijoje. Kaip visa tai atrodo gyvai, renginio metu bus galima pamatyti „Nabuko” baldų studijoje įsikūrusiose trijose – šokio, tapybos ir gėlių – studijose.

Kiekvienos studijos atstovai turės galimybę estetiškai išreikšti savo kūrybą ir sukurti šokį, paveikslą bei gėlių puokštę, taip šiuose kūriniuose įkūnydami savo mintis. Šis kūrybos ir fantazijos etapas atsispindi ir baldų studijos kūrybos procese. Tai grožio, estetikos ir šilumos bei žmogaus gyvenimo paralelė, vienijanti visas studijas.

UAB „Nabukas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Naujoje „Nabuko” virtuvės baldų studijoje – dizaino temomis kuriamas gyvenimo būdas"

  1. Saulius

    Prieš du metus pagamintu „nabuko” virtuvės komplektu iš itališkos trešnės masyvo esu labai labai patenkintas.Ir meistrai surinkinėdami dirbo tvarkingai ir be priekaištų.Žodžiu jokių priekaištų….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.