TV3 laida „Sveikas žmogus” ir radijo eteryje

Sveikata besirūpinantys Lietuvos gyventojai nuo šio mėnesio TV3 sekmadienio ryto laidos „Sveikas žmogus” galės klausytis ir radijo stoties „Lietus” eteryje.
TV3 laidos vedėja Andžela Labanauskienė su gydytojais ekspertais pateiks naudingų patarimų opiausiais sveikatos ir grožio klausimais, patars, kaip išlikti energingiems, darbingiems, paaiškins, kaip elgtis pablogėjus sveikatai.
„Radijo laidoje, kaip ir TV3 eteryje, pristatysime medicinos naujienas iš viso pasaulio, kalbėsime apie natūralias sveikatos stiprinimo priemones, tinkamos mitybos pagrindus, skirsime laiko informacijai tik moterims – kaip išlikti sveikoms, gražioms ir džiaugtis gyvenimu”, – tęsia A. Labanauskienė.
Savaitinė laida „Sveikas žmogus”, rodoma sekmadieniais 9.00 val., naudingais sveikatos patarimais TV3 televizijos žiūrovus džiugina jau trejus metus.
„Mano gyvenimas dabar bus kur kas aktyvesnis – šiokiadieniais darbuosiuos radijo, o savaitgalį – TV3 televizijos eteryje. Neabejoju, kad patarimai apie sveikatą, gerą nuotaiką ir darbingumą bus labai naudingi ir man pačiai”, – šypsosi trijų vaikų mama A. Labanauskienė.
Savaitinė laida „Sveikas žmogus” su Andžela Labanauskiene – sekmadieniais 9.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.