Ruošiamasi didžiausiai Vakarų Lietuvoje statybų verslo parodai „Individuali statyba 2006”

Vyksta registracija į populiariausią statybų parodą „Individuali statyba 2006”, kuri vyks 2006 m. balandžio 12-15 d. Klaipėdos lengvosios atletikos manieže.

„Individuali statyba” didžiausia ir reikšmingiausia Vakarų Lietuvos specializuota statybų verslo paroda. Tai antra pagal dydį statybų paroda Lietuvoje. Praėjusiais metais parodą aplankė virš 21 000 lankytojų, šiemet tikimasi jų sulaukti nemažiau.

Parodos dalyvės – gamybinės, prekybinės ir paslaugas teikiančios įmonės, atstovaujančios visas su statybų pramone susijusias tematines grupes.

Parodos kryptis – individuali statyba. Didėjant gyvenamųjų patalpų bei žemės rinkos aktyvumui, individuali statyba tampa itin aktuali. Tiek gyvenamųjų butų tiek individualių namų paklausa didelė ir remiantis prognozėmis nemažės.

Praėjusiais metais, kaip vienas iš parodų prioritetų buvo numatytas geografinės rinkos plėtros strategija, nukreipta į kaimynines Klaipėdos apskritis bei artimuosius užsienio regionus. Šiemet šis tikslas bus įgyvendinamas toliau.

Numatomi įvairūs seminarai, disputai bei konferencijos aktualia šių dienų statybų rinkos tematika.

Informacija bei dalyvių registracija: tel. (46) 390793, el. p. statyba@expo-vakarai.lt

UAB „Expo Vakarai”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.