Pajūryje vyks Klaipėdos automobilių paroda

Bendrovė „Expo Vakarai” jau pradėjo ruošis balandį vyksiančiam didžiuliam renginiui – „Klaipėdos automobilių paroda–2006”.

Tai vienas didžiausių Lietuvoje ir svarbiausias uostamiestyje organizuojamas renginys, susijęs su automobiliais ir jų priežiūra. Ši Klaipėdos automobilių paroda, organizuojama kas antrus metus, bus jau ketvirta. Kiekvieną kartą šiame renginyje susirenka vis daugiau dalyvių ir žiūrovų.

Šiemet „Klaipėdos automobilių paroda–2006” vyks balandžio 27–30 dienomis Klaipėdos lengvosios atletikos manieže.

Bus elektroninė parduotuvė

Bendrovės „Expo Vakarai” projektų vadovė Jurgita Petrauskienė dienraščiui „Klaipėda” pasakojo, kad šio renginio tikslas – Vakarų Lietuvos regione pristatyti automobilizmo naujoves: premjerines autotransporto priemones, automobilių detales, apsaugos ir garso aparatūrą, mašinų aksesuarus bei puošybos naujienas.

Šiemet renginyje bus galima sužinoti ir apie automobilių draudimo bei lizingo paslaugas, o bendrovė „Vairas” pristatys novatorišką elektroninę parduotuvę.

Praėjusioje, 2004 metais vykusioje Klaipėdos automobilių parodoje dalyvavo 53 dalyviai, kuriems buvo suteiktas 3715 kvadratinių metrų plotas ekspozicijai. Tada parodoje buvo pristatyta apie 110 lengvųjų ir krovininių automobilių bei 30 motociklų ir motorolerių, kuriuos apžiūrėjo daugiau nei 13 tūkstančių parodos lankytojų.

Prognozuojama, kad šiemet paroda bus didesnė ir pritrauks dar daugiau dalyvių ir lankytojų. J.Petrauskienė mano, kad šiemet dalyvių gali susirinkti daugiau kaip 50. Todėl planuojama plėsti ir ekspozicines erdves.

Domisi ir užsieniečiai

Jau dabar 10 automobilių gamintojų atstovų užsiregistravo dalyvauti šiemet vyksiančioje parodoje. Tai bendrovės „Solorina”, „Baltic Auto”, „Klasera”, Techruna”, Hokla”, Vytaras”, „Autobrava”, „Hondera” ir kitos. Nemažai įmonių vis dar registruojasi į parodą.

„Klaipėdos automobilių paroda–2006” sudomino ir kitų šalių atstovus. Automobilių detalių gamintojai iš Prancūzijos ketina dalyvauti šioje parodoje ir surasti, kas galėtų jiems atstovauti Lietuvoje. Paroda domisi ir kitos užsienio įmonės.

Pristatys ir valtis

„Klaipėdos automobilių parodos–2006” lankytojai galės grožėtis naujausiais automobilių „Toyota”, „Lexus”, „Volkswagen”, „Audi”, „Nissan”, „Škoda”, „Hyundai”, „Fiat”, „Alfa Romeo”, „Lancia”, „Santana”, „Honda” ir kitais automobiliais.

Motociklų mėgėjus turėtų sudominti bendrovės „Baltva” pristatyti keturračiai motociklai, kuriuos bus galima išbandyti parodoje įrengtoje dirbtinėje trasoje.

Mėgstančius poilsį vandenyje turėtų patraukti bendrovės „Armi servisas” stendas, kur bus pristatyti ne tik „Yamaha” motociklai, bet ir motorinės valtys.

Ketinantys atostogauti vykti automobiliu turbūt susidomės įmonės „Arūšta” ekspozicija, kurioje bus eksponuojami kelioniniai automobiliai („kemperiai”) „Hymer”, kurie Lietuvoje ne tik parduodami, bet ir nuomojami.

Laukia prizai

J.Petrauskienė teigė, kad Klaipėdos automobilių paro-da – ne tik puiki galimybė susipažinti su automobilizmo naujovėmis, bet ir įsigyti patikusią mašiną. Parodoje eksponuojamus automobilius bus galima ne tik išbandyti, bet ir perkant lengviau susiderėti dėl kainos.

Parodos metu bus renkamas ir Pajūrio automobilis–2006″, gražiausias parodos stendas bei originaliausiai prisistačiusi įmonė.

Dalyvaudami įvairiose akcijose renginio lankytojai galės išlošti ir vertingų prizų. Kokie tai bus prizai, paaiškės parodos metu.

Ugnė Glaniauskaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.