Netikėta mirtis

Netikėtai ir ypač neaiškiomis aplinkybėmis staiga mirė kriminalinio trilerio „Pjūklas 2” prodiuseris Gregg`as Hoffman`as.
Vos 43-jų sulaukęs vyriškis buvo atgabentas į Holivudo Presbiterijonų ligoninę skųsdamasis kaklo skausmais. Kaip praneša „Lion Gate Entertainment”, kitą dieną buvo pranešta apie vyriškio mirtį „natūraliomis aplinkybėmis”.
Tragiška mirtis užklupo prodiuserį praėjus vos porai mėnesių nuo itin sėkmingo jo darbo – kriminalinio trilerio „Pjūklas 2” starto Amerikos kino teatruose.
Sumušusi rekordus ir surinkusi arti 100 milijonų dolerių, kino juosta ilgam įsitaisė pirmoje lankomiausių juostų dešimtuko vietoje.
Vos per mėnesį, viename vieninteliame pastate susuktas „Pjūklas 2” pasakoja apie maniaką, pravarde Pjūklas, uždariusi devynis niekuo dėtus žmones savo iškrypėliškuose spąstuose. Vargšai žmonės blaškosi sadistinių spąstų kupiname labirinte bergždiai tikėdamiesi, kad juos kas nors išvaduos.
„Išties keista, mistiška ir net šiurpu, kad Gregg`as taip staiga mus paliko. Menu, filmuojant „Pjūklą” jis sakydavo, kad nieko geriau už šią juostą tikriausiai nebesukursiąs, todėl beliks tik numirti”, – prisiminė vienas iš prodiuserio partnerių kompanijoje „Twisted Pictures” Oren`as Koules.

Forum Cinemas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

1 atsiliepimas į "Netikėta mirtis"

  1. Skeptike

    Galima askyti, kad prisisauke sau mirti. Butu kures komedija, butu sau bejuokajas ir dabar. Zinoma, gaila talentingo zmogaus, bet mirtis turi savo laika… 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.