„Atlante” – pirmoji kregždė

Tęsia pasiruošimą naujam sezonui „Atlanto” futbolininkai.

Vakar pirmąkart „Atlanto” treniruotėse dalyvavo tik pirmadienį peržiūron iš Sankt Peterburgo (Rusija) atvykęs naujokas Denisas Fedotovas. Šis 1977 metais gimęs, 184 cm ūgio futbolininkas žaidžia gynimo grandyje. D. Fedotovas anksčiau žaidė Sankt Peterburgo „Dinamo” ekipoje, o praėjusį sezoną rungtyniavo Čerepoveco „Severstal” komandoje, rungtyniavusioje Rusijos antrojoje lygoje.

Taigi į „Atlantą” pirmoji futbolo kregždė jau atskrido. Klubo vadovas Vacys Lekevičius neslepia, kad peržiūroje bus ir daugiau žaidėjų iš Rusijos. Jie į Klaipėdą turėtų atvykti pirmomis vasario dienomis. „Atlantas” turės ir naują vyriausiąjį trenerį, tačiau jo pavardę V. Lekevičius kol kas laiko paslaptyje. Naujojo trenerio atvykimas į uostamiestį dėl problemų su viza yra nukeliamas į kitą savaitę.

Atlantiečiai šiuo metu treniruotėse daugiausiai dėmesio skiria fiziniam pasirengimui. Jie „akumuliatorius krauna” treniruoklių salėse, aerobikos pratybose bei lengvosios atletikos manieže.

Savaitinius pasirengimo ciklus „Atlanto” futbolininkai baigia kontrolinėmis rungtynėmis. Rašėme, kad praėjusį penktadienį mūsų miesto komanda draugiškame susitikime Vilniuje nugalėjo pernai šalies čempionate bronzos medalius iškovojusią Marijampolės „Sūduvą”. Sausio 29 dieną atlantiečiai vyks pasivaržyti į Ventspilį, kur jų varžove bus praėjusį sezoną trečią vietą Latvijos čempionate iškovojusi „Ventspils” ekipa. Anot V. Lekevičiaus, atlantiečių naujokas D. Fedotovas į Latviją negalės vykti, nes turi tik mūsų šalies vizą.

Algirdas Auštrevičius

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.