Per BTV – įsimylėjėliams skirtas projektas „Valentino bučiniai”

Artėjant įsimylėjėlių dienai, BTV kviečia visas poras pasidalinti savo jausmais televizijos eteryje.

Jūsų meilė tokia karšta, kad net automobilis nedrįsta „užšąlti”, kai vežate juo savo mylimąją? Jūsų meilė Jam tokia didelė, kad net gražiausi ir stipriausi pasaulio vyrai jums atrodo nieko verti? Manote, kad jūsų teta, kuri sako, jog bučiuotis viešoje vietoje yra negražu, – stipriai klysta? Tuomet parodykite visai Lietuvai, kaip branginate, lepinate ir mylite savo širdies išrinktąjį (-ąją) BTV laidoje „Valentino bučiniai”!

Jau nuo šiandien poros, norinčios dalyvauti žaidime, kviečiamos registruotis telefonu 1604, o nuo sausio 30 dienos, kiekvieną dieną, po 20 val. BTV žinių, žiūrovai išvys besibučiuojančius įsimylėjėlius.

Tik vienas karštas bučinys (gal net „prancūziškas”?) – ir jūs skrendate į Paryžių! (toks prizas laukia žaidimo nugalėtojų).

Beje, vertingi prizai laukia ir už įsimylėjėlius balsuosiančių žiūrovų.

„Valentino bučinių” nugalėtojus išrinks žiūrovai, balsuodami už jiems labiausiai patikusias poras. Dvi daugiausia simpatijų susilaukusios poros pateks į finalą, kuris įvyks vasario 14 dieną. Pusvalandžio trukmės laidoje įsimylėjėliai ne tik bučiuotis bei pasakos apie save, bet ir turės atlikti įvairias užduotis, kad žiūrovams lengviau būtų nuspręsti, kas labiausiai vertas „Valentino bučinio” nugalėtojo vardo.

Laidą „Valentino bučiniai” ves bei įsimylėjėlius kalbins Jonas Radzevičius bei grupės „69 danguje” solistė Nijolė Pareigytė.

Tiesa, žavi atlikėja, vesianti įsimylėjėlių dienai skirta projektą, prisipažįsta, kad jai kiekviena diena – lyg šv. Valentino. „Turiu mylimą žmogų, tad kasdien girdžiu meilės žodžius, jaučiu ypatingą dėmesį”, – neslepia Nijolė. Mergina mano, jog šv. Valentino diena yra puiki proga žengti porai svarbų žingsnį savo santykiuose – pavyzdžiui, susižieduoti ar net susituokti.

Jonas Radzevičius šv. Valentino dieną taip pat laiko ypatinga švente. „Šią dieną įsimylėjėliai stengiasi vienas kitą nustebinti maloniais siurprizais. Manau, jog ši šventė – kaip ir šv. Kalėdos – stebuklų metas”, – sako „Valentino dienos” vedėjas.

„Valentino bučiniai” – nuo sausio 30-osios dienos, vakarais, po Žinių per BTV.

BTV

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.