Vudis sunkų periodą be meilės išgyvena kurdamas dainas

Dvidešimt dvejus metus Kaune gyvenęs „Kelio į žvaigždes” dalyvis Vudis nusprendė persikelti į Vilnių. Jau visą savaitę vaikinas gyvena išsinuomotame bute Žvėryno rajone. „Kažin, ar ilgai čia gyvensiu, nes butas pakankamai didelis ir šaltas. Gal susirasiu išsinuomoti kambarį kur nors Gedimino prospekte, o gal susipažinsiu su ten gyvenančia mergina…”, – šypsosi Vudis.

Į Vilnių Vudžiui teko keltis dėl karjeros. Čia vyksta pagrindiniai renginiai, koncertai, Vilniuje Vudis įrašinėja savo pirmąjį albumą. „Išgyvenu sunkų periodą be meilės, bet kūryba liejasi laisvai, nesiskundžiu kūrybinių minčių trūkumu”.

Pirmasis Vudžio albumas turėtų pasirodyti vasario pabaigoje. „Tai bus vudiško stiliaus albumas, absoliuti naujiena Lietuvoje, atgaiva visai popkultūrai”, – žadėjo Vudis.

Pirmajame dainininko albume be pačių naujausių dainų bus ir „Kelyje į žvaigždes” skambėję kūriniai – „Miau, miau”, „Pabėgai, pabėgai”, „Žodžiai”.

Paklaustas, ar dainuos apie meilę, Vudis nusijuokė: „visos dainos apie meilę. Jei kuri ir ne apie meilę, tai dažniausiai yra be ryšio. Meilė arba agresija yra visų dainų variklis. Agresijos nejaučiu, todėl kol kas dainuoju apie meilę”.

Vudžiui būnant „Kelyje į žvaigždes”, jį paliko mergina ir išvažiavo gyventi į Londoną. „Vis dar nepavyko pasikalbėti su ja, bandau susisiekti. Kol kas yra taip, kaip yra. Tik niekaip negaliu susirasti kitos merginos. Nes visos į mane žiūri kaip į vaikiną iš televizoriaus. Televizija iš Arvydo padarė Vudį… Bet aš nesiskundžiu – to ir siekiau, tiesiog visur yra savų minusų”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma .

5 atsiliepimai į "Vudis sunkų periodą be meilės išgyvena kurdamas dainas"

  1. winde

    as ji ziauriai myliu 😀 wat

  2. laura

    🙂 😀 😉 😛 man atrodo kad vudis yra labai grazus ir as vudi isimilejau o mano pusesere eina dar i darzeli o inai sako kad isai eina i jos grupe ir buvo atejes i jos namus.

  3. fff

    lflglff 😕 😕 😕 😕 😕 😡 😉 😳 👿

  4. as

    🙂 vudis tikrai FAINAS zmogus 😛 jis saunuolis 😀 VUDIS jega 😉

  5. JOANA MARIJAS

    KAS LABAS RAŠAS KOUNA MEILES TAŽAS VAKAS 14 2
    3 JOANA DARAS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.