Lietuvos įvaizdžio kūrėjai pateikė pretenziją dėl derybų vilkinimo

Konsorciumas, kurį sudaro viena didžiausių pasaulyje strateginių komunikacijų korporacija „Chime Communications plc”, VŠ „Europos namai” ir viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų centras „Vilmorus”, LR Vyriausybės Kanceliarijai ketvirtadienį pateikė pretenziją dėl derybų vilkinimo. Konsorciumas taip pat kreipėsi į LR Ministrą Pirmininką su prašymu padėti spręsti susiklosčiusią padėtį.

Konsorciumo pateiktas projektas „Vivat, Lietuva!” yra paskelbtas viešųjų pirkimų konkurso „Lietuvos įvaizdžio formavimo strategija” laimėtoju.

„Kreipėmės į Ministrą Pirmininką, nes mes, o ypač mūsų partnerė – užsienio kompanija, įgyvendinusi šalies įvaizdžio strategijas Austrijoje, Šri Lankoje, Dubajuje, Katare bei kitose šalyse, – niekaip nesuprantame, kodėl šis viešųjų pirkimų konkursas, trunka jau daugiau nei pusę metų, o derybos prilygsta pasakai be galo. Kodėl konkursą laimėjęs projektas, kuriame buvo numatytos tiek strategijos rengimui naudojamos priemonės, tiek sąmata, derybų metu yra kvestionuojamas, daromi esminiai jo pakeitimai, keičiama konkurso užduotis, apimtis, objektas? Kodėl mes įvairiausiomis formomis esame raginami atsisakyti dalyvavimo?” – sako Judita Akromienė, VŠ „Europos namai” direktorė.

Konkursą „Lietuvos įvaizdžio formavimo strategija” LR Vyriausybės Kanceliarija paskelbė 2005 m birželio mėn. Projektai konkursui buvo pateikti 2005 m. rugpjūčio 23 d., o galutinis sprendimas dėl laimėtojo buvo priimtas tik 2005 m. lapkričio 8 d. ir tik po to, kai Konsorciumas pateikė pretenziją ir dėl jos Vertinimo komisija atsisakė pirminio sprendimo, kuriuo buvo paskelbusi du laimėtojus.

VŠ „Europos namai”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.