Svajonių vyriškio portretas

Kiekviename kolektyve yra savas pleibojus:

jam pasirodžius stipriau suplaka moterų širdys,

kvėpavimas sutankėja.

Ar tokio žmogaus reikia kolektyve?

O ko reikia jam?

Pleibojų įvairovė

Deficitiniai. To tipo vyrai kaip pleibojai pagarsėjo dėl rimtų konkurentų nebuvimo. Taip vyksta kolektyvuose, kuriuose itin trūksta vyrų. Biuruose, kur dauguma vyriškosios lyties atstovų yra pensinio amžiaus arba neseniai peržengę paauglystės slenkstį, paprasta užkariauti moterų dėmesį. Bet kuris padoriau apsirengęs vyras, nevartojantis nenormatyvinės leksikos moterims girdint ir darbo metu negeriantis alaus, atrodys pasakiškas gražuolis. Vyriško dėmesio ištroškusioms moteriškėms tie deficitiniai – kaip šviesa tunelio gale: juk per kompanijos vakarėlius nešoksi su kabineto kolege…

Kaubojai. Dažnai vyrai tampa populiarūs dėl pernelyg aiškiai rodomo dėmesio moterims. Tokie kaubojai nepraeina nė pro vieną sijoną. Jie gali nebūti nei fiziškai, nei dvasiškai tobuli, bet kadangi yra aktyvūs, sugeba pagarsėti kaip herojai meilužiai. Kaubojai mėgsta šnekėti, žarstyti komplimentus ir visada pasirengę simpatišką mergaitę pradžiuginti šokoladuku ar pliušiniu meškiuku. Tokio tipo vyrai daug pastangų deda tam, kad išlaikytų savo pozicijas, nors iš pažiūros elgiasi taip, tarsi jų nejaudintų aplinkinių nuomonė. Jei moterys žinotų, kokias kančias patiria kaubojus, raudamas plaukelius iš dešinės šnervės ar prieš veidrodį tobulindamas nerūpestingus judesius, kaip artistiškai nuo kaktos atmesti plaukus…

Misteris Iksas. Tokie vyrai išties patrauklūs. Jie stilingai apsirengę, su jais visada yra apie ką pasikalbėti, jų žvilgsnis drėgnas, o smakras valingas. Toks vyras atviras ir geranoriškas, tačiau niekas apie jį beveik nieko nežino – jis tikras misteris Iksas. Vieni kalba, esą jis neseniai išsiskyrė su žmona, kiti – kad po mylimosios žūties jau dešimtus metus laikosi celibato.

Nors iš tiesų misteris Iksas gali būti padorus šeimos žmogus ir tiesiog neturėti įpročio pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą, visi laiko jį mįsle. Žinoma, paslapties aromatas audrina panelių vaizduotę. Bet net su simpatiškiausiomis bendradarbėmis misteris Iksas elgiasi tik draugiškai – nenori, kad jo meilės romanas taptų visos AB ar UAB apkalbų objektu.

Blogulis. Paskutiniam pleibojų tipui priskiriami „blogi berniukai”. Keista, bet gerai išauklėtoms panelėms visada patiko chuliganai: jie nenuspėjami, įžūlūs, su jais nenuobodžiausi. Bloguliai išdidūs ir nepriklausomi. Jie žvelgia prisimerkę ir atsargoje turi iš proto vedančią šypsenėlę, kuria daužo merginų širdis.

Jie lengvai suvilioja, o po to nemoka alimentų, žada padovanoti „va tą žvaigždę”, pasiskolina pinigų ir dingsta. Be blogulių neapsieina nė vienas vakarėlis – beje, į juos bloguliai visada vėluoja. Bet pakanka tokiam pasirodyti, ir visi iš karto puola ieškoti švarios stiklinės, prašo papasakoti anekdotą ir pagroti gitara.

Toks vyras neslepia niekinantis moteris, o panelės užuot supykusios pajunta nenumaldomą troškimą įrodyti, kaip labai jis klysta.

Santykių galimybė

Kaip ir bet kuris mados pasireiškimas, pleibojai gali patraukti jūsų dėmesį, atimti miegą ir ramybę. Jūs tarsi ir abejinga, bet draugių atodūsiai ir apsiblaususios akys daro savo – ir štai jau manote, kad tas vyras kažkuo ypatingas.

Jūs netrokštate papildyti jo gerbėjų gretų. Tiesa, kartais pamanote, kad parodžiusi jam dėmesį turėtumėte daugiau galimybių nei varžovės. Bet raminatės: tikrai nepakęstumėte greta tokio plevėsos. Vadinasi, nesate jam abejinga, jei mintyse jau keliate pavydo scenas.

Reikia nepamirštim jog pleibojus – vaidinantis žmogus. Net šaunuolis misteris Iksas, atvirai žvelgiantis ir tarsi nesuprantantis, kodėl jam pasirodžius merginos puola dažytis lūpas, iš tiesų kuo puikiausiai žino, kur jo žavesio paslaptis.

.

Pleibojaus neidealizuokite: prisiminkite savo draugus bei drauges ir pamėginkite įsivaizduoti jį toje kompanijoje. Ar taptų jis lyderių tarp tų gražuolių, kuriuos kadaise pažinojote?

Kita vertus, ar bus lengva susitikinėjant su juo prisiminti visus jūsų akyse vykusius jo romanus – kaip jis siekė pavergti jūsų bendradarbę, ką kalbėjo, ką dovanojo. Scenarijus ir dekoracijos bus tos pačios, tik pagrindinio vaidmens atlikėja kita. O tos muilo operos pabaiga nuspėjama 99 procentais. Ar jums to reikia?

Romanas su pleibojumi

Jei vis dėlto įsimylėjote patį populiariausią vyriškį, teks pagalvoti, kaip atsikratyti daugybės konkurenčių. Kad žengtumėte pirmą žingsnį taku, vedančiu į jo širdį, būtina kuo nors išsiskirti iš varžovių. Šiaip ar taip, jūsų pleibojus – žvaigždė, jam visos gerbėjos vienodos.

Sugluminkite pleibojų, kad jis nors minutei nusimestų kaukę. Pavyzdžiui, išklausiusi jo nuomonės daugiareikšmiškai pažvelkite į jį ir vos šypsodamasi paklauskite: „Tu juk taip nemanei, tiesa?” Net jei pleibojus kalbėjo nuoširdžiai, likusią dienos dalį jis vis prisimins jūsų frazę. Gal naktį prieis išvadą, kad jūs – būtent tas žmogus, kuris gali jį suprasti.

Priverskite pleibojų daryti kvailystes. Pasiūlykite suvaidinti eunuchą mėgėjiškame „Tūkstančio ir vienos nakties” spektaklyje arba pašokti hiphopą per šefo gimtadienį. Gavusi neigiamą atsakymą vos slėpdama apmaudą mestelėkite: „Na taip, tau pagal amplua netinka – atleisk, pamiršau”. Pleibojus pajus nesugebėjęs pateisinti vilčių ir po kiek laiko panorės reabilituotis jūsų akyse.

Išprovokuokite pokalbį

Vyrai nemėgsta skelbti savo planų, pasakoti intymaus gyvenimo smulkmenų ir šeimyninių problemų, bet valandų valandas gali kalbėti apie autografų kolekciją ar kokius nuostabius pyragėlius kepdavo senelė. Galbūt jūs nustebsite, kad laisvalaikiu gražuolėlis aliejiniais dažais tapo natiurmortus ar veisia auksines žuveles.

Net jei jo pomėgiai žinomi, strategiškai svarbi jūsų užduotis – detaliai išsiaiškinti reikalą ir iš pataikaujančių balsų choro išsiskirti mokėjimu aptarinėti teptukus bei porėmius arba akvariumus ir žuvų pašarą. Aplenkusi konkurentes galėsite panaudoti šią informaciją tolesniam pleibojaus gundymui. Be to, po tokio pokalbio jis tikrai taps su jumis atviresnis.

Švelni prievarta

Apeliuodama į jo gilias moterų psichologijos žinias paprašykite patarimo, kaip pagerinti santykius su drauge, kuri kažkodėl kelia pavydo scenas savo vaikinui dėl bendravimo su jumis. Jei pleibojus išreikš nors kokią mintį tuo klausimu, manykite, kad jauką jis prarijo.

Ir pasirenkite išklausyti jo nuomonę apie save. Vargu ar tai bus meilės prisipažinimas, bet iš jo žodžių jūs tikrai sugebėsite gauti naudingos ir malonios informacijos.

Jei pasieksite, kad populiariausias vyriškis taps jūsų, būkite pasirengusi naujiems sunkumams. Kol jis nesupras, kad jūsų romanas – tik dar vienas potraukis, visaip įrodinės esąs laisvas. Net jei jau bus suvokęs, kad būtent su jumis jam teks ilgai ir laimingai gyventi, negalės lengvai išsiskirti su savo amplua.

Būtent todėl kurį laiką teks iškęsti telefono skambučius ir buvusių meilių vizitus, netikėtus jo dingimus ir filosofinius mąstymus apie tai, ką šeimos židinys reiškia nuo meilės dvikovų pavargusiam kaubojui.

Gydymas nuo žvaigždžių ligos

Vos pasitaikius progai menkinkite jo populiarumo mastus: „Kaip, tu irgi eisi į tą vakarėlį? Įdomu, kam tu ten pasirodei reikalingas”.

Abejokite jo galimybėmis: „Kaip neturintis klausos ir muzikinio išsilavinimo, tu visai nieko dainuoji”.

Priminkite, kad jis ne unikalus: „Bet ir aš kai kada darau taip pat”.

Parodykite, kad jo siauras akiratis: „Tu kada nors buvai Burkina Fase?”

Priverskite jį suabejoti savo patrauklumu: „Mano buvusysis lygiai taip pat jaudindavosi dėl slenkančių plaukų, nori, papasakosiu apie naują priemonę? Beje, odos valymas irgi praverstų”.

Nevykęs scenarijus

Galimas dalykas, kad kol jūs tyliai einate iš proto dėl meilės pleibojui, jis atkakliai jus ignoruoja

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.