TV3 laidoje „TV Pagalba” – Atlantos vadovaujamas greitojo reagavimo padalinys

TV3 laidos „TV pagalba”gelbėtoja Atlanta ėmėsi iniciatyvos patobulinti savo kolegų darbą. Ji sugalvojo „TV pagalboje” įsteigti greitojo reagavimo padalinį.

„Žmonės į mus kreipiasi tikėdamiesi operatyvios pagalbos, deja, dėl užimtumo neretai jiems mūsų tenka laukti keletą dienų. Man kilo idėja „TV pagalba” komandoje suorganizuoti greito reagavimo padalinį laidos, kuris kur kas greičiau nuvyks į įvykio vietą ir padės pagalbos prašantiems”, – savo idėja dalijasi gelbėtoja Atlanta.

Pirmoji „TV pagalbos” greitojo reagavimo padalinio specialiosios gelbėtojos Atlantos įvesta naujovė – žmonės, kurie tiesiogiai priiminės pagalbos iškvietimus. Iki šiol į visus pagalbos skambučius atsiliepdavo autoatsakiklis.

„Nuo šiol Atlantos specializacija – skubūs ypatingos svarbos iškvietimai. Esu įsitikinęs, kad ji tai atliks puikiai – ši smulkutė ir iš pažiūros gležna mergina įrodė, kad puikiai sugeba viena pati susidoroti su sunkiausiomis mūsų laidos filmavimuose iškylančiomis situacijomis, drąsiai pasipriešina daug už save stipresniems vyrams ir net sugeba sutramdyti įkaušusius smurtautojus. Jei kalbėti visai atvirai – gelbėtoja Atlanta ne tik pateisino, bet ir smarkiai pranoko mūsų komandos lūkesčius, tad ir jos idėją apie greitojo reagavimo padalinį laidoje sutikome su džiaugsmu” – sako laidos „TV pagalba” prodiuseris Justinas Milušauskas.

„Pagaliau esu išlaisvinta nuo Gedimino „vergovės” ir situacijose galiu spręsti pati,” – juokiasi drąsioji Atlanta. Nuo šiol į skubius iškvietimus vyksiu viena, o kartais man gelbės ir laisvi nuo darbo kolegos. Su Gedu buvo labai smagu, tačiau man patinka būti savarankiškai. Nuo šiol „TV pagalbos” numeris 1393 – operatyvaus reagavimo numeris!”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

4 atsiliepimai į "TV3 laidoje „TV Pagalba” – Atlantos vadovaujamas greitojo reagavimo padalinys"

  1. martynas

    ai lovjiu verimac 😳 8) 😀 😉 😛 😥 😮 😐 😯 💡 😛 😛 😳 😳 🙂

  2. martynas

    as tave miliu
    😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 🙂 😀 🙂 😀 😉 😛 😛 😉 😀 🙂

  3. Anonimas

    Bet kai ta atlanta atvaziuoja tai labai grazus zodziai eina is jos burnos. Tik gaila kad to neparodo. Kaskokia nepraustaburne pienburne. Dar pienas nuo burnos nenudziuvo o jau sprendzia kitu problemas 👿

  4. sigita

    sveiki,,,,, 🙂 🙂 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.