„Mitsubishi Colt CZC” premjera – netrukus

Kovo pradžioje duris atversiančiame tarptautiniame Ženevos autosalone „Mitsubishi Motors” kompanija pristatys visiškai naują, serijinei gamybai jau parengtą, „Colt CZC” automobilį kupė-kabrioleto kėbulu. Naujasis modelis sukurtas bendradarbiaujant su garsia Italijos dizaino studija „Pininfarina”.

Naujasis kupė-kabrioletas vainikuos „Colt” modelių gamą, kurioje jau yra 5 ir 3 durų hečbekai, sėkmingai parduodami bemaž visose Europos šalyse, tame tarpe ir Lietuvoje.

Tiesa, skirtingai negu įprasta, kupė-kabrioletas „Mitsubishi Colt CZC” sukurtas panaudojus ne trejų, o penkerių durų modelio platformą, kuri yra šiek tiek ilgesnė negu tridurio modelio, todėl garantuoja didesnę salono erdvę.

Tokia automobilio komponuotė suteikė pakankamai vietos ne tik sulankstomam kietam stogui, bet ir talpiai bagažinei bei pilnavertei 2+2 salono komponuotei.

Be to, naujasis „Mitsubishi Colt CZC” pretenduoja tapti galingiausiu ir greičiausiu B segmento kupė-kabrioletu. Priekinius automobilio ratus suks 1,5 l tūrio turbokompresorinis variklis, išvystantis maksimalų 150 AG galingumą.

Tokios galios pakaks, kad „Mitsubishi Colt CZC” pasiektų maksiamlų 202 km/h greitį, o iki 100 km/h įsibėgėtų vos per 8,4 sekundės.

Į naująjį automobilį taip pat bus montuojamas kiek silpnesnis 1,5 l tūrio 109 AG benzininis variklis.

„Mitsubishi Colt CZC” bus gaminamas Italijoje, Turino mieste esančioje „Pininfarina” gamykloje. Pirmieji serijinei gamybai parengti automobiliai nuo konvejerio nuriedės kovo 7 dieną.

Ženevos autosalone debiutavęs automobilis Lietuvos „Mitsubishi” pardavimo salonuose pasirodys liepos mėnesį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

1 atsiliepimas į "„Mitsubishi Colt CZC” premjera – netrukus"

  1. Viltė

    Turbūt dabar jau tokio kabrioleto nuoma nebrangi. Vis vien atsirado dau naujesnių ir geresnių modelių. Beje toks kabrioleto modelis man asmeniškai nėra gražus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.