„LT United” sieks, kad Lietuva būtų pastebėta „Eurovizijoje”

„Lietuviams „Eurovizijos” tema yra skaudi ne todėl, kad nelaimime, bet todėl, kad Lietuva lieka nepastebėta. Su kūriniu „We Are the Winners” Lietuva tikrai bus pastebėta”, neabejoja „LT United” nariai, antradienį „Siemens” arenos olimpinėje Atėnų ložėje surengę pirmą viešą šios dainos pristatymą.
Lietuvos rinktine vadinami muzikantai – Andrius Mamontovas, Saulius „Samas” Urbonavičius, Viktoras „Vee” Diawara, Marijonas Mikutavičius, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas neabejoja savo sėkme, nes paruošė nugalėtojų dainą. „Mes sukūrėme „Eurovizijos” nugalėtojų dainą ir norime ją nuvežti į Graikiją”, sakė Andrius Mamontovas. „Šią dainą galės dainuoti bet kuris „Euroviziją” laimėjęs atlikėjas ir taip pat visi anksčiau ją laimėjusieji”.
Į dainos „We Are the Winners” pristatymą gausiai susirinkę žiniasklaidos atstovai pirmieji išgirdo šį kūrinį, kuris, vos įregistruotas dalyvauti „Eurovizijos” konkurso atrankoje, sulaukė išskirtinio visuomenės ir specialistų susidomėjimo. Dainos pristatyme dalyvavęs Graikijos Respublikos garbės konsulas Lietuvoje Theodoras Kontogeorgas, išgirdęs dainą, taip pat neabejojo jos sėkme ir žadėjo pasirūpinti, kad Lietuvos muzikantai Graikijoje turėtų geras sąlygas pasiruošti konkursui.
„Linkiu didelės sėkmės „LT United”. Pamatysite, šiais metais konkurso laurai keliaus į Lietuvą”, sakė diplomatas, kurio teigimu lietuviai ir graikai yra labai panašūs. „Mūsų šalys turi tiek panašumų – panašiai skambančios pavardės, krepšinio pomėgis, šilti ir svetingi žmonės”, sakė jau penkiolika metų Lietuvoje gyvenantis Theodoras Kontogeorgas. Jo nuomone, lietuvius ir graikus vienija dar ir tai, kad abi tautos nelaukia kol nusišypsos sėkmė, o dėl jos kovoja pačios.
„Siemens” arenos operatorės „Rubicon eventus” generalinis direktorius Vitalijus Vasiliauskas sakė tikintis šios „LT United” komandos, sudarytos iš tikrų profesionalų, sėkme, ir pažymėjo, jei tik mūsų šalies atstovai iškovos teisę kitų metų „Eurovizijos” finalą rengti Lietuvoje, bus laimingas šiam svarbiam įvykiui galėdamas pasiūlyti aukščiausius pasaulinius standartus atitinkančią „Siemens” areną”.
Dainos „We Are the Winners” pristatymo spaudos konferenciją „LT United” nariai baigė linksmu graikišku papročiu. Garbės konsulo Theodoros Kontogeorgos pamokyti, kiekvienas iš grupės narių į žemę metė po lėkštę, kurios sudužusios šukės simbolizuoja norų išsipildymą ir turi atnešti sėkmę. Prie šio smagaus užsiėmimo prisijungė ir žurnalistai, kartu su muzikantais sudaužę 40 lėkščių.
„LT United” atliekamas kūrinys „We Are the Winners” pateko į „Eurovizijos” konkurso nacionalinės atrankos pusfinalį, kuris vyks vasario 25 dieną. Nacionalinės atrankos finalas bus surengtas kovo 4 dieną. 51-asis „Eurovizijos” dainų konkursas gegužės 18 ir 20 dienomis vyks Graikijoje, Atėnų olimpiniame sporto komplekse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Be kategorijos su žyma , , , , , .

4 atsiliepimai į "„LT United” sieks, kad Lietuva būtų pastebėta „Eurovizijoje”"

  1. taip

    taiiiiiip…..
    vel dziaugiames laurais nenuskintais, vel teks raudonuoti apsisaukus… 😳

  2. Budulis

    Tie kadrai tikrai gali laimet!! 😀 nors dainos ir negirdejau bet jie moka tai daryt 😛

  3. VARDAS

    Laimesim , susikti pesimistai. Yra pasaulyje vieta kur nutaika visu gera, kur visada grazi diena , kur ???? CIA!!!

  4. nuomone

    APIE EUROVIZIJA:

    Paskutiniame pusfinalyje, deja, dar prastesne situacija, nors atlikejai gal ir idomus kaip asmenybes. Bet tik tiek!

    Juokingai atrode „LT UNITED” vyrai, kai uztrauke vaikiska dainele..Manau, kad jie Lietuvos vidutinio lygio nepasieke, o pavadinimas labai skambus:)

    ONSA nors ir sauni grupe, bet, regis, irgi „nutrauke” i sali..

    DOVILE – mergaite kupina aikstingu pasisakymu, bet balselis jos per silpnai skambetu Eurovizijos erdveje..!

    Juokingi ir KRITIKAI, kurie nulenke galva pries daugiametes sou zvaigzdutes – nei vieno blogo zodzio apie „LT United”, tarsi jiems kas butu burnas „uzkises” (idomu kuo?:)..
    Stai Tau ir teisybe apie Eurovizija!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.